Kako izabrati kvalitetnu auto kameru?

KnezNez

Zainteresovan član
Poruka
142
Pozdrav ekipa. Hoću da kupim auto kameru radi vlastite sigurnosti. Na internetu je ogroman izbor tako da ne znam za šta da se odlučim. Ne bi sad kupovao neku od nekoliko stotina eura već ovako oko 30 do 60. Vidio sam da ima kamera čija je cijena u tom rasponu. Koje su vaše preporuke za auto kameru (Interesuje me koja vrsta kamere je najkvalitetnija kod nas u prodaji a i na šta najviše trebam da obratim pažnju prilikom kupovine). Molim vas da mi izađete u susret, savjeti su mi zaista potrebni. Lijeppp pozdravv!

Ne postoji stari telefon sa dobrom aplikacijom. Tačnije ne postoji telefon stariji od 6 meseci sa dobrom aplikacijom.
U suštini danas ne postoji ništa što zadovoljava ljudske potrebe.
Postoji samo tehnika i elektronika koja je projektovana da te zahebe i pokvari se.

Stavio ja neku kameru ispred vrata i ne gledam je u principu. Snima na karticu blabla pristup wifi. Bilo neko dešavanje i žena kaže aj baci oko vidi šta je to bilo. Pogledam ja al kamera taj dan bila na godišnjem odmoru i ispreskakala pola snimanja. Pogledam malo bolje a ona pola snimi pola preskoči. Radila prvih par meseci kako treba posle uopšte nije radila jer je aplikacija u kurrrcu pa posle kao malo nešto radi ne radi. Uglavnom SVE je dana BOFL!

Back