kako iz sanduceta gmaila pristupiti blogu krstarici

zato ,jer cu onda tu precicu imati samo kada koristim moj komp
...:)
prosto

Није тачно.
Сваки линк из Bookmarksa (као и комплетан Bookmarks) се може сачувати online и "позвати" кад год ти затреба, тако да га можеш отворити и са било ког другог компа. ;) И то је веома корисна опција у свим оним случајевима када мора да се ради формат диска и реинсталира систем.

Ja sam mislio da ti sad nesto ozbiljno blogujes, imas neka od ponudjenih resenja, koja su ujedno i najjednostavnija. RSS mozes naci u address baru, kao i adresu bloga, ma da ne vidim u cemu je poblem ukucati adresu: forum.krstarica.com, ulogovati se i otici na svoj blog. Ovako ces morati da se logujes na gmail, pa tamo da kliknes na link koji te vodi na forum.krstarica.com, pa onda se tu logujes, pa onda ides na stranicu bloga.

Ako nećeš da ostavljaš svoj bookmarks po serverima koji za to služe

Jednostavno ga snimiš i baciš na usb
kad ustaješ, usb u džep, ili torbicu... kako ti drago

Još bolje
downloaduješ portabl mozilu, i otpakuješ je na flešku. Pokreneš mozilu > import bookmarks > zatvoriš mozilu

najjelegantnije rešenje
Boookmarks uvek pri ruci, plus ne moraš ni history da brišeš za sobom kada ustaješ od tudjeg kompa.

Ako nećeš da ostavljaš svoj bookmarks po serverima koji za to služe

Jednostavno ga snimiš i baciš na usb
kad ustaješ, usb u džep, ili torbicu... kako ti drago

Još bolje
downloaduješ portabl mozilu, i otpakuješ je na flešku. Pokreneš mozilu > import bookmarks > zatvoriš mozilu

najjelegantnije rešenje
Boookmarks uvek pri ruci, plus ne moraš ni history da brišeš za sobom kada ustaješ od tudjeg kompa.

ok moze.hvala

mislim da ima neke logike ,
jer na primer svi koji preko gugla do neke tačke na netu dođu za 10 sec max
šta bi radili ako bi gugle naprasno prestao sa radom :think:
(i tako je dobra ideja da bukmarkujemo ono što je bitno za neku eventualnost :super: :vudu: )

@NE-Pismena
ali ti trenutno nemaš textove u svom blogu :think:

nemam ,nisam namestila ovo sto sam htela jos,,moram sesti i porazmisliti

Wordpress je besplatan, naravno ako hoces neke dodatke i poseban hosting onda se placa. Idi registruj se imas kontrolni panel gde mozes da upravljas kljucnim recima, kako bi te lakse nalazili na pretrazivacima, statistiku, neke dodatke (widget-i), sve sto je potrebno za normalan blog.

A to sto si ti zelela, je najverovatnije da ti stoji u potpisu tvoj blog, pa da ga, na neki nacin, reklamiras kad saljem mail-ove. Barem sam te ja tako razumeo. :)

Back