Kako Ivicu Dacica odagnati od politike jednom zauvek?!

HeBePoBaTaH_:
Pozoveš ga u kafanu i daš mu da jede i da priča o politici.
Pošto je on alav, nabio bi tonažu, a ne kilažu i explodirao bi kao onaj u Monti Pajtonu koji stalno jede i povraća i onda explodira kada mu daju "samo još parčence dvopeka"
O, HeBe... otkud ti u nasoj maloj dolini placha?
... pozdrav drugar...
...
a sto se tiche gljivice pachitja... sta znam... jos koju godinu da pomru partizani... i ode im glasacko telo u prazninu... (posto su mahom ateisti da ne kazem Bogu na istinu) - i onda vise necemo cuti ni za gljivicu... ni za boboleonea... ni za komunste...
 
nedam:
Da li neko od vas ovde prisutnih mladih ili malo starijih, a samim tim i iskusnijih ima ideju kako jednog politicara (maskotu Bozen kozmetiks) kao sto je Ivica Dacic uputiti na prava vrata izlaska sa politicke scene???? Ako neko ima ideju za to, neka predlozi.

Потребу "уклањања" никако не треба сводити на појединачне личности. Ја имам став да МАКСИМАЛНО ТРЕБА ПОТХРАЊИВАТИ ЕКСТРЕМЕ И ЛЕВЕ И ДЕСНЕ и дозволити им да максимално износе своје "политичке програме"

ЈЕР ТО ЈЕ ЈЕДИНИ НАЧИН ДА БИРАЧКО ТЕЛО УВИДИ ПОГУБНОСТ И ЛЕВИХ И ДЕСНИХ КРАЈНОСТИ И ДА ВЕЋИНОМ ДАТИХ ГЛАСОВА ДОВЕДЕ НА ВЛАСТ УМЕРЕНЕ И ЛЕВЕ И ДЕСНЕ...
 
nedam:
Da li neko od vas ovde prisutnih mladih ili malo starijih, a samim tim i iskusnijih ima ideju kako jednog politicara (maskotu Bozen kozmetiks) kao sto je Ivica Dacic uputiti na prava vrata izlaska sa politicke scene????
Gospodin Dačić je već pre nekoliko nedelja sišao sa političke scene. Afera sa podmićivanjem koja se skoro desila označava kraj njegove političke karijere, a najverovatnije i kraj samog SPS-a. Ne morate da birnete za njega više.
 
James 007:
Gospodin Dačić je već pre nekoliko nedelja sišao sa političke scene. Afera sa podmićivanjem koja se skoro desila označava kraj njegove političke karijere, a najverovatnije i kraj samog SPS-a. Ne morate da birnete za njega više.
E da si nešto drugo smislio pa ok.Samo još oni koji žive na planini mogu da veruju da se danas podmićuje tako što ti neko u kuću donese koferče puno para.Zar moslite da su oni toliko glupi.
 
Par puta sam naleteo na njega na Kalemegdanu u Restoranu KOD MISHE preko puta Cvete Z. i imao
jako nezgodna iskustva sa njim i njegovim osobljem.Preglasan je , mnogo zdere i voli da captje-iliti
da srche i glasno melje hranu.Jednom sa ga gadjao tanjirom zabog bahatosti...
ETO RESHENJA UGOJITI GA DA NEMOZE DA SE DIGNE IZ KREVETA.
Josh malo mu fali.
 
James 007:
Razumem vas. Ali šta su onda radili sa 100 000 eura u tom stanu? I zašto bi policija uopšte upadala u stan, da su samo igrali poker?

Иза целог овог скандала, по мом мишљењу, стоји Израелска банка која није могла никако да добије лиценцу за рад од Јелашића - он је сам рекао да му је амбасадорка Израела претила телефоном... и не само она... дакле, ја верујем да су целу ову ујдурму смислили власници банке (А УПРАВО ДАНАС СУ ДОБИЛИ ДОЗВОЛУ ЗА РАД чујем у вестима ДАКЛЕ ПРИТИСЦИ И УЦЕНЕ СУ УРОДИЛИ ПЛОДОМ) зато да би избламирали НБЈ, тј. Симића а преко њега и Јелашића... 8-)

П.С. Полиција је упала на основу пријаве власника Израелске банке...хм.хм.
 

Back
Top