- Poruka
- 113
Koristim telefon sa emailom kao i za forum i stalno mi iskaču obaveštenja. Gde da deaktiviram tu opciju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ne grubo.Dotakni se za svoju privatnost.![]()
![]()
Sad cemo @tab503 da pitamo,mozda on moze (mora) da pomogne...Imam i ja isti problem sve što ovde napišem kopira mi se na email, isključio sam sve opcije ne vredi i dalje mi stižu obaveštenja na email. Samo da znate ne radi vam ta opcija kad se odčekiraju email obaveštenja i dalje stižu !
Погледај упутство. Има кружић са стране.nešto se desilo s obaveštenjima ... konfuzno mi je šta sam pogledala a šta nisam, prikažu se i ona koja sam već pogledala
vidim da se nešto promenilo i možda ću idući put i shvatiti ... ali već neki put gledam i ne znam šta sam videla a šta ne, nešto je sivo, nešto belo
Погледај упутство. Има кружић са стране.
Thread 'Izmene u obavestenjima - "zvonce"' https://forum.krstarica.com/threads/izmene-u-obavestenjima-zvonce.921735/
Ако кликнеш на звонце плава тачка означава непрегледано,ако је празан круг значи да је прегледано.У ;;прикажи све" се то не види а нестају само у случају када уђеш на тему и страницу за коју си добила обавештења.ja kliknem na "prikaži sve" i tu jedino da prebrojavam ... a ostanu neke od ranije koje sam pogledala, verovatno random nestanu u nekom momentu
kad uđem u "prikaži sve" prikaz nema kružića
Ако кликнеш на звонце плава тачка означава непрегледано,ако је празан круг значи да је прегледано.У ;;прикажи све" се то не види а нестају само у случају када уђеш на тему и страницу за коју си добила обавештења.