Kako investirate u sebe da biste postali traženiji i bolje plaćeni?

• Začetnik teme Začetnik teme Foggo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Foggo

Domaćin
Poruka
4.431
Zanima me šta konkretno radite na sebi da biste povećali svoje šanse za bolji posao i veću zaradu.

Da li ulažete u dodatne edukacije, sertifikate i nove veštine?
Radite li na komunikaciji, gradjenju mreze kontakata, profesionalnom nastupu i licnom brendu?

I još jedno važno pitanje – koliko radite na svom mentalnom sklopu? Da li radite na disciplini, fokusu, samopouzdanju, upravljanju stresom?
Koliko stanje uma utiče na to da se usudite da aplicirate za bolju poziciju, tražite veću platu ili napravite veći iskorak?

Idealno bi bilo čuti konretne primere...ali i teorija je deo procesa sazrevanja.

Odlična tema.
Učim konstantno nove verzije programa koji mi treba i u kom radim, čak i one koje su bliske a vidim da se traže češće od mog bazičnog.
Što se tiče samokontrole i upravljanja stresom nisam najbolja, ali se trudim.
Sa apliciranjem nemam problem, jer imam više ponuda nego što realno mogu, ali nisam zadovoljna finansijskom ponudom.
Postoji valjda neka “tarifa” za nas sa ovih prostora - radićemo mnogo za manje novca.
Taj neki sistem.
Dosta imam iskustva i znam šta koliko vredi.
Tako da sam u prednosti što se toga tiče.
Lošu ponudu odbijem u startu.
Postoje i fer i korektni saradnici gde ulazim u priču, a to se vidi nakon druge rečenice.
Gde smo i ko koliko zna, šta se nudi.

Zanima me šta konkretno radite na sebi da biste povećali svoje šanse za bolji posao i veću zaradu.

Da li ulažete u dodatne edukacije, sertifikate i nove veštine?
Radite li na komunikaciji, gradjenju mreze kontakata, profesionalnom nastupu i licnom brendu?

I još jedno važno pitanje – koliko radite na svom mentalnom sklopu? Da li radite na disciplini, fokusu, samopouzdanju, upravljanju stresom?
Koliko stanje uma utiče na to da se usudite da aplicirate za bolju poziciju, tražite veću platu ili napravite veći iskorak?

Idealno bi bilo čuti konretne primere...ali i teorija je deo procesa sazrevanja.
Zarada je direktno proporcionalna problemu koji rešavaš drugima. Ako rešavaš mali problem koji svako može da reši, plaćen si malo. Ako rešavaš kompleksan problem koji malo ljudi razume, tvoja cena raste.

Back