Veliki je problem i naso sam se za shodno da odgovorim i da dam par saveta i pomognem koliko mogu iako vidim da je tema stara nekoliko meseci. Imam telesno ostecenje neuroloske prirode, ne cujem dobro, tremor digitorum (bolest tresenja ruku), diskus hernija, i kolena u katastrofalnom stanju, giht lakta, ... bolovi svakodnevni, zaposljen sam kod privatnika, radim jako odgovoran administrativni posao koji se radi sat vremena dnevno a zavisi celokupno poslovanje firme + fizikalisem i majstorisem ostalih 6 - 7 sati. Uopste se ne libim da se prihvatm bilo kakvog posla sem da guram paletar (to sam u startu reko da ne mogu i to se postuje) jednostavno radim kao i svako drugi. Moras sam sa sobom da neke stvari rascistis pre nego uopste da krenes da sredjujes svoj zivot i trazis posao. Moras da ucis, imas razne kurseve ja npr jako tesko mi idu strani jezici zbog sluha ... i znam da to ne mogu da radim u bilo kom obliku npr da ucim nekog engleski ili da budem npr turisticki vodic, i ne pokusavam da idem u tom smeru uopste, onda call centri ... nema teoretske sanse da uopste razmisljam o tom poslu. Zbog tremora ne mogu da budem npr precizna mehaika ... Veruj mi samosazaljevanje ti nece pomoci vec ce samo da te gurne u jos vecu dubiozu. Kad nadjes posao i uopste u zivotu NIKAD ali NIKAD nemoj da zloupotrebljavas status invalida (radio dugo u invalidskoj firmi za rehabilitaciju i strucno osposobljavanje osoba sa invaliditetom sa preko 40 invalida raznih vrsta i znam kako je ...) Iii da, ..., prihvatice te 95% ljudi u svakom kolektivu gde god da se zaposlis, takvog kakav si, budi siguran u to, govorim iz iskustva.