skriboman
Iskusan
- Poruka
- 6.025
Druzbenicenzm samo kako s nazivaju žene koje zdravstvo tako unajmi, njegovateljice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Druzbenicenzm samo kako s nazivaju žene koje zdravstvo tako unajmi, njegovateljice?
Ma ne dajem unapred pa makar ostao Suva qrca a posle sta bude budeКоје ноге ако су поломљене? Пријатељу, у питању је индустрија око које се врте огромне количине неопорезованог новца, а ти би сада да си Болт и да им утекнеш? Не бива.
ispod 3 do 4.5 dnevno nemere.Ne valja vanserijski moraš bit
Doktor reko 2 do 3 puta dnevno....ne preterujispod 3 do 4.5 dnevno nemere.
ako bas i omanem, sledeci dan nadoknadim
sve je dobro sto se dobro svrsi
Нудиље.nzm samo kako s nazivaju žene koje zdravstvo tako unajmi, njegovateljice?
Neki jednostavno nemaju predispozicije/samopouzdanje/veštine da dođe do seksa sa drugom osobom i to je ok.Како онда? Интима је једна од основних људских потреба. Не мислим на фигуративни секс "на послу" и слично.
Fali jedna stvar. Muškarci koji puno masturbiraju često ne mogu svršiti kad imaju realan sex ili im treba puno vremena da svrše. Ako neko ko ne može svršiti prilikom seksa čita ovo, preporučujem mu da ga ne šilji bar 5-6 a još bolje 10 dana (po mogućstvu da ga ne pipa uopšte) i svršiće kad bude imao seks.sta fali masturbaciji? (drkanju)
Jeste i onda ode i plati prostitutku i mi ga onda popljujemo sa: e moj ti jado,, ti i neki yebac, idi u teretanu, osisaj se, nabij misice, testosterone pa ces naci devojku.Neki jednostavno nemaju predispozicije/samopouzdanje/veštine da dođe do seksa sa drugom osobom i to je ok.
Ako nećeš da menjaš nešto na sebi/sebe zarad ostvarivanja nekog normalnog seksualnog odnosa imaš opciju prostitutki (koje i nisu naročito skupe).
Ako nećeš da plaćaš za sekusalne usluge neka realnost je da nikada nećeš stići do nekog seksualnog odnosa, a sebe samo mučiš što više o tom razmišljaš jer tu najverovatnije nema nikakve budućnosti.
ne bih se bas slozio.Fali jedna stvar. Muškarci koji puno masturbiraju često ne mogu svršiti kad imaju realan sex ili im treba puno vremena da svrše.
Ja sam svojevremeno nešto duži period bio bez seksa i dosta sam masturbirao u tom periodu. Onda sam imao sex i nisam mogao svršiti, par dana kasnije sam opet imao sex i opet ništa svršavanje. Nakon toga nisam masturbirao 5-6 dana, onda sam imao sex i svršio sam za 10-15 minuta. Slično iskustvo sam čuo od nekoliko muškaraca.ne bih se bas slozio.
pre ce biti ono drugo. prvi put se svrsi za par minuta, drugi put traje malo duze. i tu posle 3,4,5 tu vec ide na duze. da bude i njoj lepo
Онда ништа. Нема такве због које бих ја оставио рукоблуд. Тај степен међусобног разумевања је недостижан.Fali jedna stvar. Muškarci koji puno masturbiraju često ne mogu svršiti kad imaju realan sex ili im treba puno vremena da svrše. Ako neko ko ne može svršiti prilikom seksa čita ovo, preporučujem mu da ga ne šilji bar 5-6 a još bolje 10 dana (po mogućstvu da ga ne pipa uopšte) i svršiće kad bude imao seks.
To više govori o nama nego o njemu? Koji je nama moj da se mi mešamo u odluke nekog tamo, ako su se dogovorili da se pokecaju za keš što bi mi uopšte sudili za tako nešto?Jeste i onda ode i plati prostitutku i mi ga onda popljujemo sa: e moj ti jado,, ti i neki yebac, idi u teretanu, osisaj se, nabij misice, testosterone pa ces naci devojku.
Jer je pitao, otvoreno, otvorivši temu da se na istu diskutuje?To više govori o nama nego o njemu? Koji je nama moj da se mi mešamo u odluke nekog tamo, ako su se dogovorili da se pokecaju za keš što bi mi uopšte sudili za tako nešto?
Izvini, a u šta ćeš to samostalno da penetriraš?Па нисам, никад нисам нпр. видео голу девојку уживо нити је голу додирнуо, женско је за мене ванземаљац, мени је много више до тога него до безвезне пенетрације која се може обавити и самостално.
U radijatorIzvini, a u šta ćeš to samostalno da penetriraš?
Jeste, da. Na zalost ljudi su takvi. Mislimd a je njegova tema vise pitanje odnosa u drustvu, morala, ne bas u smislu sta ciniti za njega, vec opsted drustvenog morala.To više govori o nama nego o njemu? Koji je nama moj da se mi mešamo u odluke nekog tamo, ako su se dogovorili da se pokecaju za keš što bi mi uopšte sudili za tako nešto?
Preostaje ti babojepstvo.Незаконито је и скупо. Како онда? Интима је једна од основних људских потреба. Не мислим на фигуративни секс "на послу" и слично.
Misliš - ako im ustaneš u autobusu?Preostaje ti babojepstvo.
Babe isto imaju ljudskih potreba, a oće i da počaste ako vide da se trudiš ko žentlmen
Izvini, a u šta ćeš to samostalno da penetriraš?
MislimMisliš - ako im ustaneš u autobusu?
Znači, ipak se isplati biti fin?Mislim
Sreća u nesreći je da nisu baš svi takvi, mada nesrećno je što je ona bučna većina takva ...Jeste, da. Na zalost ljudi su takvi.
I meni se čini ...Mislimd a je njegova tema vise pitanje odnosa u drustvu, morala, ne bas u smislu sta ciniti za njega, vec opsted drustvenog morala.
Istina je.Imaš one žurke baboteke gde se okupljaju penzionerska udruženja.
Da ne poveruje čovek koliko pršte varnice kad krene stiskavac