Kako imati seks ako ne želiš da plaćaš usluge prostitutki?

idemo 💪 Slavicu ako uspes
Компликовано је, била би нека врста љубавног троугла и мог забијања ножа у леђа неком, не могу да објашњавам, вероватно од тога ништа.. Ионако би вероватно било само једном..

Компликовано је, била би нека врста љубавног троугла и мог забијања ножа у леђа неком, не могу да објашњавам, вероватно од тога ништа.. Ионако би вероватно било само једном..
Kako god, bar si nesto uradio, drago mi je zbog tebe, samo tako nastavi!

@bezimeni1
Jednom sam gledao neki italijanski film. Ne sjećam se kako se zove pošto je davno bilo, uglavnom prikazuje doba Prvog svjetskog rata i blizu istog. Bila je jedna scena sa fronta. Grupa vojnika kreće naprijed ka neprijatelju, među njima je jedan mladić a ostalih nekoliko vojnika su stariji od njega. Jedan kaže ostalima da mladić ne ide u juriš nego da će ostati u podzadini, zato što nikad nije bio sa ženom za razliku od njih. U toj situaciji je bila velika šansa da se pogine i taj vojnik je htio spasiti mladiću život da bi jednog dana mogao doživiti sex, da ne umre nevin što se kaže. Jesi li ti odlučio da umreš a da 'ne probaš sarmu' ili ipak nisi?

Незаконито је и скупо. Како онда? Интима је једна од основних људских потреба. Не мислим на фигуративни секс "на послу" и слично.
pa uglavnom ide tako što staviš penis u vaginu, ali računa se i ako ga staviš u usta ili.. kako se na fin način kaže alan?

@bezimeni1
Jednom sam gledao neki italijanski film. Ne sjećam se kako se zove pošto je davno bilo, uglavnom prikazuje doba Prvog svjetskog rata i blizu istog. Bila je jedna scena sa fronta. Grupa vojnika kreće naprijed ka neprijatelju, među njima je jedan mladić a ostalih nekoliko vojnika su stariji od njega. Jedan kaže ostalima da mladić ne ide u juriš nego da će ostati u podzadini, zato što nikad nije bio sa ženom za razliku od njih. U toj situaciji je bila velika šansa da se pogine i taj vojnik je htio spasiti mladiću život da bi jednog dana mogao doživiti sex, da ne umre nevin što se kaže. Jesi li ti odlučio da umreš a da 'ne probaš sarmu' ili ipak nisi?
О томе пуно размишљам али више сам незадовољан тиме што ћу умрети а никад нећу бити у вези и што нећу имати потомство.

pa uglavnom ide tako što staviš penis u vaginu, ali računa se i ako ga staviš u usta ili..
Нисам ништа доживео тако али мени недостаје поред тога и додир и осећај вољености.

kako se na fin način kaže alan?
Чмркно.

О томе пуно размишљам али више сам незадовољан тиме што ћу умрети а никад нећу бити у вези и што нећу имати потомство.
Da si mene slušao već bi osjetio p**ku, a to ti je prvi korak. Nakon toga bi trebao da poradiš na sebi da bi ostvario to što si naveo, ali sa prvim korakom to bi ti bilo nešto lakše.

Poslednja izmena:
Не пада ми на памет да ишта плаћам
Velika je šansa da bi puno više platio ženskoj sa kojom bi bio u vezi nego prostitutki. Razlika je u tome što bi prostitutki platio odmah i tu se priča završava, a drugoj pomenutoj bi plaćao na duži period i ne direktno. Većina cura očekuje da momci plaćaju npr. izlaske na večeru ili zajedničko ljetovanje.

Poslednja izmena od moderatora:
Velika je šansa da bi puno više platio ženskoj sa kojom bi bio u vezi nego prostitutki. Razlika je u tome što bi prostitutki platio odmah i tu se priča završava, a drugoj pomenutoj bi plaćao na duži period i ne direktno. Većina cura očekuje da momci plaćaju npr. izlaske na večeru ili zajedničko ljetovanje.
То једино ако сам са спонзорушом, такве ме не занимају. Мене једино занима пријатељство са повластицама или нешто више али ако ја треба да јој се нешто доказујем и која би ме одбацила кад би ми ишло лоше таква ни не треба.

Poslednja izmena od moderatora:
То једино ако сам са спонзорушом, такве ме не занимају. Мене једино занима пријатељство са повластицама или нешто више али ако ја треба да јој се нешто доказујем и која би ме одбацила кад би ми ишло лоше таква ни не треба.
Pa odluci se da li hoces, ljubav ili prijateljstvo sa povlasticama. I ne treba nikom nista da dokazujes, samo da budes ono sto jesi, "da bi me odbacila" vec sam ti pisao, ako si ti nesiguran, i drugi ce to videti, nebitno da li se radi o vezi, poslu, bilo cemu, u zivotu moras imati stav, ne moze tigar reci e necu pojesti divlju svinju, mozda mi pobegne, ako si gladan lovis da jedes. Zene prate po pravilu, ajd nema pravila, al po nekom starom pravilu, dakle osvojis i to je lepo zapravo, posebno kad se ni ne probudis ujutru, a ona ti vec poslala poruku, kako si, srecno na poslu. Brine :)
Ne gledaj stvari iz svog ugla, kome je lakse kome je teze, svako je individua za sebe, eto ti i ja smo muskarci, pa smo razliciti. Razlika koju ti vidis nije takva kako je ti vidis, da 20% dobija paznju zena, po tim statistikama, a 80% zena dobija paznju, al to da je muskarcima teze nije tacno, eto ja kroz pricu sa drugaricama, 10 god mladjih od nas cujem, samo zele seks, povrsni su, napadni su previse, kad ih odbijes proganjajute nosis se sa egom, i tako... mislim da i ine danas imaju orilicno niske kriterijume, a to je samo da budes normalan. Animiraj pravu, posle se prepusti i uzivaj, ni jedan drugi nece postajati samo ti, i samo ce ona tebe da smara. 😁😋

Pa odluci se da li hoces, ljubav ili prijateljstvo sa povlasticama.
За почетак пријатељство са повластицама а после љубав.

Razlika koju ti vidis nije takva kako je ti vidis, da 20% dobija paznju zena, po tim statistikama, a 80% zena dobija paznju, al to da je muskarcima teze nije tacno, eto ja kroz pricu sa drugaricama, 10 god mladjih od nas cujem, samo zele seks, povrsni su, napadni su previse, kad ih odbijes proganjajute nosis se sa egom, i tako...
Ми немамо ни секс и све морамо да финансирамо.

За почетак пријатељство са повластицама а после љубав.
Skroz pogresno xD Vecina zena trazi ljubav, a ne povlastice, a ti si u godinama kad ti treba nesto ozbiljno.
Ми немамо ни секс и све морамо да финансирамо.
Opet pravis teorije zavere 🤷😁 Kao prvo, ne moramo sve da finansiramo, sponzoruse ti stvarno ne trebaju u zivotu, a postoje i muske sponzoruse. I ako mi nemamo seks ko ima? Kako si ti nastao? Sa kim sve te silne zene vode ljubav? Sa duhovima? :) Samo se opusti, dok god filozofiras, vrtis se u krug.
Plati prvi dejst, budi musko, nedaj njoj, al nek se ponudi xD Posle pusti nju, ako te gleda lroz pare odbacis je xD

Poslednja izmena:
Skroz pogresno xD Vecina zena trazi ljubav, a ne povlastice, a ti si u godinama kad ti treba nesto ozbiljno.
Немам пара за љубав и после моје одбачености и њеног претходног забављана не верујем ником. У годинама сам кад треба нешто озбиљно али због неиживљености истовремено треба и да се проводим и да не размишљам о издржавању породице.

Opet pravis teorije zavere 🤷😁 Kao prvo, ne moramo sve da finansiramo, sponzoruse ti stvarno ne trebaju u zivotu, a postoje i muske sponzoruse. I ako mi nemamo seks ko ima? Kako si ti nastao? Sa kim sve te silne zene vode ljubav? Sa duhovima? :) Samo se opusti, dok god filozofiras, vrtis se u krug.
Plati prvi dejst, budi musko, nedaj njoj, al nek se ponudi xD Posle pusti nju, ako te gleda lroz pare odbacis je xD
Оне добијају секс на изволте а ми ни уз труд немамо секс.

Немам пара за љубав и после моје одбачености и њеног претходног забављана не верујем ником. У годинама сам кад треба нешто озбиљно али због неиживљености истовремено треба и да се проводим и да не размишљам о издржавању породице.
Nprsviš lepo prioritete u životu... pa polako :)
Odbačenost prihvatiš, nije bila prava u pravom tenutku, i toga ima, možeš ti biti najbolji na svetu ako si pogrešan u pogrešno vreme na pogrešnom mestu džaba, mene je posao u marketingu naučio da takve stvari ne primam k srcu. Pare ti ne trebaju, to si umislio, ne znam zasto, valjda sto gledas te krave po internetu, vecina zena je normalna, polako sa porodicom, ima vređena, ali razmisljas
j, koji biznis sta kako, zovimo u eri kad je sve dostupno, ai ovo ono, moj drug je skupio 950 E da krene biznis, sad zaradjuje 750 000 E gore dole godinje, sad je lakse nego ikad. Malo intelekta i to je to, i ternet je neogranicen izvor mogućnosti. Ja prvi to ne mogu, studirao sam ekonomiju, ali sam anti talenat, al ako ti mozes, probaj. Za izgubljenost, zebi treba jedna, malo da upoznas zene posle ces lako ;)
I ja isto, kao i one, i? To sreca? Nekom si igracka kad zasvrbi, ja treba da budem ponosan sta ? Vecina ljudi ne zivi u og seksa, budi vise od seksa spavaces sa 100

I sve suma sumarum, one dolaze lako do seksa, a prosek, muskarci imaju vise partnera, dakle, one ne zelr samo seks. Gledas previse iz muske perspektive.

Poslednja izmena:

Back