Rudimir
Domaćin
- Poruka
- 3.491
I sta se pita jel imas drugarice, kao da cete one upoznati sa svojim drugaricama, namjestiti
nenzele ispasti kao da su onw krive ako ne uspije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ekspert!Nadješ devojku i ako ona hoce imaš seks
Ma još i ona tebi plati.budes tolko dobar da nece da ti naplati
idemoЈанпи сам нутно али мислим да сам за који кендић можда први пут у ћивоту уговорио један сесић...![]()
Компликовано је, била би нека врста љубавног троугла и мог забијања ножа у леђа неком, не могу да објашњавам, вероватно од тога ништа.. Ионако би вероватно било само једном..idemoSlavicu ako uspes
Kako god, bar si nesto uradio, drago mi je zbog tebe, samo tako nastavi!Компликовано је, била би нека врста љубавног троугла и мог забијања ножа у леђа неком, не могу да објашњавам, вероватно од тога ништа.. Ионако би вероватно било само једном..
pa uglavnom ide tako što staviš penis u vaginu, ali računa se i ako ga staviš u usta ili.. kako se na fin način kaže alan?Незаконито је и скупо. Како онда? Интима је једна од основних људских потреба. Не мислим на фигуративни секс "на послу" и слично.
О томе пуно размишљам али више сам незадовољан тиме што ћу умрети а никад нећу бити у вези и што нећу имати потомство.@bezimeni1
Jednom sam gledao neki italijanski film. Ne sjećam se kako se zove pošto je davno bilo, uglavnom prikazuje doba Prvog svjetskog rata i blizu istog. Bila je jedna scena sa fronta. Grupa vojnika kreće naprijed ka neprijatelju, među njima je jedan mladić a ostalih nekoliko vojnika su stariji od njega. Jedan kaže ostalima da mladić ne ide u juriš nego da će ostati u podzadini, zato što nikad nije bio sa ženom za razliku od njih. U toj situaciji je bila velika šansa da se pogine i taj vojnik je htio spasiti mladiću život da bi jednog dana mogao doživiti sex, da ne umre nevin što se kaže. Jesi li ti odlučio da umreš a da 'ne probaš sarmu' ili ipak nisi?
Нисам ништа доживео тако али мени недостаје поред тога и додир и осећај вољености.pa uglavnom ide tako što staviš penis u vaginu, ali računa se i ako ga staviš u usta ili..
Чмркно.kako se na fin način kaže alan?
Da si mene slušao već bi osjetio p**ku, a to ti je prvi korak. Nakon toga bi trebao da poradiš na sebi da bi ostvario to što si naveo, ali sa prvim korakom to bi ti bilo nešto lakše.О томе пуно размишљам али више сам незадовољан тиме што ћу умрети а никад нећу бити у вези и што нећу имати потомство.
Не пада ми на памет да ишта плаћамDa si mene slušao već bi osjetio p**ku, a to ti je prvi korak. Nakon toga bi trebao da poradiš na sebi da bi ostvario to što si naveo, ali sa prvim korakom to bi ti bilo nešto lakše.
Velika je šansa da bi puno više platio ženskoj sa kojom bi bio u vezi nego prostitutki. Razlika je u tome što bi prostitutki platio odmah i tu se priča završava, a drugoj pomenutoj bi plaćao na duži period i ne direktno. Većina cura očekuje da momci plaćaju npr. izlaske na večeru ili zajedničko ljetovanje.Не пада ми на памет да ишта плаћам
То једино ако сам са спонзорушом, такве ме не занимају. Мене једино занима пријатељство са повластицама или нешто више али ако ја треба да јој се нешто доказујем и која би ме одбацила кад би ми ишло лоше таква ни не треба.Velika je šansa da bi puno više platio ženskoj sa kojom bi bio u vezi nego prostitutki. Razlika je u tome što bi prostitutki platio odmah i tu se priča završava, a drugoj pomenutoj bi plaćao na duži period i ne direktno. Većina cura očekuje da momci plaćaju npr. izlaske na večeru ili zajedničko ljetovanje.
ja ako kažem šta tačno mislim, rizikujem još jedan ban@sad sam dobra sta mislis o temi?
Pa odluci se da li hoces, ljubav ili prijateljstvo sa povlasticama. I ne treba nikom nista da dokazujes, samo da budes ono sto jesi, "da bi me odbacila" vec sam ti pisao, ako si ti nesiguran, i drugi ce to videti, nebitno da li se radi o vezi, poslu, bilo cemu, u zivotu moras imati stav, ne moze tigar reci e necu pojesti divlju svinju, mozda mi pobegne, ako si gladan lovis da jedes. Zene prate po pravilu, ajd nema pravila, al po nekom starom pravilu, dakle osvojis i to je lepo zapravo, posebno kad se ni ne probudis ujutru, a ona ti vec poslala poruku, kako si, srecno na poslu. BrineТо једино ако сам са спонзорушом, такве ме не занимају. Мене једино занима пријатељство са повластицама или нешто више али ако ја треба да јој се нешто доказујем и која би ме одбацила кад би ми ишло лоше таква ни не треба.

За почетак пријатељство са повластицама а после љубав.Pa odluci se da li hoces, ljubav ili prijateljstvo sa povlasticama.
Ми немамо ни секс и све морамо да финансирамо.Razlika koju ti vidis nije takva kako je ti vidis, da 20% dobija paznju zena, po tim statistikama, a 80% zena dobija paznju, al to da je muskarcima teze nije tacno, eto ja kroz pricu sa drugaricama, 10 god mladjih od nas cujem, samo zele seks, povrsni su, napadni su previse, kad ih odbijes proganjajute nosis se sa egom, i tako...
Skroz pogresno xD Vecina zena trazi ljubav, a ne povlastice, a ti si u godinama kad ti treba nesto ozbiljno.За почетак пријатељство са повластицама а после љубав.
Opet pravis teorije zavereМи немамо ни секс и све морамо да финансирамо.
Samo se opusti, dok god filozofiras, vrtis se u krug.Немам пара за љубав и после моје одбачености и њеног претходног забављана не верујем ником. У годинама сам кад треба нешто озбиљно али због неиживљености истовремено треба и да се проводим и да не размишљам о издржавању породице.Skroz pogresno xD Vecina zena trazi ljubav, a ne povlastice, a ti si u godinama kad ti treba nesto ozbiljno.
Оне добијају секс на изволте а ми ни уз труд немамо секс.Opet pravis teorije zavereKao prvo, ne moramo sve da finansiramo, sponzoruse ti stvarno ne trebaju u zivotu, a postoje i muske sponzoruse. I ako mi nemamo seks ko ima? Kako si ti nastao? Sa kim sve te silne zene vode ljubav? Sa duhovima?
Samo se opusti, dok god filozofiras, vrtis se u krug.
Plati prvi dejst, budi musko, nedaj njoj, al nek se ponudi xD Posle pusti nju, ako te gleda lroz pare odbacis je xD
Nprsviš lepo prioritete u životu... pa polakoНемам пара за љубав и после моје одбачености и њеног претходног забављана не верујем ником. У годинама сам кад треба нешто озбиљно али због неиживљености истовремено треба и да се проводим и да не размишљам о издржавању породице.
I ja isto, kao i one, i? To sreca? Nekom si igracka kad zasvrbi, ja treba da budem ponosan sta ? Vecina ljudi ne zivi u og seksa, budi vise od seksa spavaces sa 100Оне добијају секс на изволте а ми ни уз труд немамо секс.
I sve suma sumarum, one dolaze lako do seksa, a prosek, muskarci imaju vise partnera, dakle, one ne zelr samo seks. Gledas previse iz muske perspektive.Немам пара за љубав и после моје одбачености и њеног претходног забављана не верујем ником. У годинама сам кад треба нешто озбиљно али због неиживљености истовремено треба и да се проводим и да не размишљам о издржавању породице.
Оне добијају секс на изволте а ми ни уз труд немамо секс.