Незаконито је и скупо. Како онда? Интима је једна од основних људских потреба. Не мислим на фигуративни секс "на послу" и слично.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То се не разликује од проституције.Potrosis isto malo para i lazi na neku ribu usput
To ti je magicni ulaz u svet seksa, dok ti cekas neku da ti da....То се не разликује од проституције.
И ја чекам да дам, нисам само ја који нешто добија.To ti je magicni ulaz u svet seksa, dok ti cekas neku da ti da....
Zenski um ne razmislja tako.И ја чекам да дам, нисам само ја који нешто добија.
Не размишљају и не понашају се по принципу "не чини другима што не желиш и себи" а онда се чуде одакле толико "женомрзаца".Zenski um ne razmislja tako.
Kako znaš ko kako razmišlja?Не размишљају и не понашају се по принципу "не чини другима што не желиш и себи" а онда се чуде одакле толико "женомрзаца".
Видљиво је по понашању и по ставовима.Kako znaš ko kako razmišlja?
Učiniš kao ja,kažeš ovde da želiš neobavezni sex,nema plaćanja,može piće,klopa i posle toga razlaz.Незаконито је и скупо. Како онда? Интима је једна од основних људских потреба. Не мислим на фигуративни секс "на послу" и слично.
sta fali masturbaciji? (drkanju)Незаконито је и скупо. Како онда? Интима је једна од основних људских потреба. Не мислим на фигуративни секс "на послу" и слично.
od čekača nema jebačaИ ја чекам да дам, нисам само ја који нешто добија.
Sve se isto ponašaju?Видљиво је по понашању и по ставовима.
Додир, учење о телу девојке у пракси, интима, можда љубав или осећај да си неком привлачан. Обична пенетрација је само неки осећај, безвезе и празно.sta fali masturbaciji? (drkanju)
Већина. Док мањине не желе да докажу супротно.Sve se isto ponašaju?
Šta bi, po tebi, trebale da urade? Mislim na tu manjinu.Већина. Док мањине не желе да докажу супротно.
Било шта чиме би показале да нису такве.Šta bi, po tebi, trebale da urade? Mislim na tu manjinu.
ako dosad nisi naucio...Додир, учење о телу девојке у пракси
Незаконито је и скупо. Како онда? Интима је једна од основних људских потреба. Не мислим на фигуративни секс "на послу" и слично.
Možda su i one povučene i stidljive. Imaju komplekse, tužne su, boje se odbijanja.Било шта чиме би показале да нису такве.
Nema veze sto je to osnovna lj potreba, isto je i izbor o telu. Ali zamisli ovo bajo.Незаконито је и скупо. Како онда? Интима је једна од основних људских потреба. Не мислим на фигуративни секс "на послу" и слично.
Па нисам, никад нисам нпр. видео голу девојку уживо нити је голу додирнуо, женско је за мене ванземаљац, мени је много више до тога него до безвезне пенетрације која се може обавити и самостално.ako dosad nisi naucio...
Само их треба наћи...Možda su i one povučene i stidljive. Imaju komplekse, tužne su, boje se odbijanja.