Kako imati posao bez ikakvog kontakta sa ljudima?

Ја сам цео живот био искоришћаван, савршена мета за искоришћавање због чега се често свађам са другима јер нећу више да ме људи праве бу*алом, савршено знам колико су људи покварени, и сад треба још добровољно да дам да ме неко искоришћава и то ће бити на моју душевну корист?? Ма најбоље је да умрем или да пустим да ме убију да бих другима нађубрио земљу.

Ја сам цео живот био искоришћаван, савршена мета за искоришћавање због чега се често свађам са другима јер нећу више да ме људи праве бу*алом, савршено знам колико су људи покварени, и сад треба још добровољно да дам да ме неко искоришћава и то ће бити на моју душевну корист?? Ма најбоље је да умрем или да пустим да ме убију да бих другима нађубрио земљу.
Ajde,ne drami!
Ako si pao,padu su bio sklon.
Ustani i bori se!
Niko ne govori o iskoriscavanju,osim tebe.
Budi ponekad nesebican,a ne samo proracunat,kao i ti kojih se kao gnusas.
Kreni da popravljas sebe,druge ne mozes.
I nije tacno da su bas svi ljudi pokvareni!

Ajde,ne drami!
Ako si pao,padu su bio sklon.
И људи нађу за сходно да неког таквог шутирају, то говори о њима. Колико болестан неко мора да буде да чак и фигуративно неко некога шутира јер је пао или показао слабост.

Ustani i bori se!
Против кога? Нисам агресиван као већина људи, између "бори се и бежи" више бирам "бежи", што је људима страна реч јер су по природи насилни.

Niko ne govori o iskoriscavanju,osim tebe.
Неће ваљда људи о себи говорити како су искоришћавали некога?

Budi ponekad nesebican,a ne samo proracunat,kao i ti kojih se kao gnusas.
Ја нудим љубав и вођење љубави, то могу несебично и неограничено да пружим. Материјал за гажење, ни најмање. Не ваља јел да, не занима ме. Прорачунат сам искључиво у одбрамбене сврхе и свако би требало такав да буде.

Kreni da popravljas sebe,druge ne mozes.
Ја са собом немам проблем, скроз мирно спавам, ја имам проблем са људима.

I nije tacno da su bas svi ljudi pokvareni!
Нису сви, само су ти људи неприметни јер их је већина убила у појам.

Back