Да немаш шефове, колеге, клијенте? Као нпр. што ја плаћам рачуне за нечије услуге а да их уопште не виђам. Значо, посао без икаквог контакта и са ким?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Online poslovi.
Да немаш шефове, колеге, клијенте? Као нпр. што ја плаћам рачуне за нечије услуге а да их уопште не виђам. Значо, посао без икаквог контакта и са ким?
Jel sme da ga drka krisom?Imaš u Ulcinju tzv. Žensku plažu, praktično nudistička plaža za žene. Čuvar je muškarac i ne sme da ima kontakt sa korisnicama.
Jel sme da ga drka krisom?
Неко ту мора да те запосли и да прођеш кроз тест нечијих предрасуда.Noćni čuvar na groblju
Питао сам АИ да ли она може да запошљава, каже не може.Online poslovi.
То је већ нешто. Слично као кад неко неком плаћа рачуне, само што се ту пружа новац као услуга, више би се добијало од стварног рада али је ок.Investirati na berzi i zarađivati od dividende. Tu je kontakt minimalan, samo sa zaposlenima u banci.
Још горе, радије бих радио и као ноћни чувар гробља.Imaš u Ulcinju tzv. Žensku plažu, praktično nudistička plaža za žene. Čuvar je muškarac i ne sme da ima kontakt sa korisnicama.
Kako kad je samo jedan lik na plazi, u obilju zena?Само другоме.
Kako kad je samo jedan lik na plazi, u obilju zena?
Nakon što godinama investiraš novac od plate u akcije, vremenom dividenda može premašiti platu.То је већ нешто. Слично као кад неко неком плаћа рачуне, само што се ту пружа новац као услуга, више би се добијало од стварног рада али је ок.
zamisli javi mu se klijentelaNoćni čuvar na groblju
ja 80% posla radim online od kuceГде то има?
ja 80% posla radim online od kuce![]()
sofer kamiona.. posao nalazis online, odvezes, dovezes, plate te online..nema ljudi, nema kolega...Да немаш шефове, колеге, клијенте? Као нпр. што ја плаћам рачуне за нечије услуге а да их уопште не виђам. Значо, посао без икаквог контакта и са ким?
U vreme izbora i glasanja neće moći ni toNoćni čuvar na groblju
daj kontaktСамо другоме.
Ti si taj sto zove i nudi ambasador ćebe i uvek akcija vec 3 godja 80% posla radim online od kuce![]()
Evo ovo:Да немаш шефове, колеге, клијенте? Као нпр. што ја плаћам рачуне за нечије услуге а да их уопште не виђам. Значо, посао без икаквог контакта и са ким?