Kako imati posao bez ikakvog kontakta sa ljudima?

Да немаш шефове, колеге, клијенте? Као нпр. што ја плаћам рачуне за нечије услуге а да их уопште не виђам. Значо, посао без икаквог контакта и са ким?

Може, али треба времена.

Радиш с људима, колегама, шефовима, клијентима, купцима, странкама, продавцима, муштеријама, ученицима... Неких четрдесет година.

Онда напуниш 65, одеш у пензију и онда примаш паре као да радиш, а не радиш.

Они срећнији, наследе богату тетку која није имала деце.

Noćni čuvar na groblju
Неко ту мора да те запосли и да прођеш кроз тест нечијих предрасуда.

Online poslovi.
Питао сам АИ да ли она може да запошљава, каже не може.

Investirati na berzi i zarađivati od dividende. Tu je kontakt minimalan, samo sa zaposlenima u banci.
То је већ нешто. Слично као кад неко неком плаћа рачуне, само што се ту пружа новац као услуга, више би се добијало од стварног рада али је ок.

Imaš u Ulcinju tzv. Žensku plažu, praktično nudistička plaža za žene. Čuvar je muškarac i ne sme da ima kontakt sa korisnicama.
Још горе, радије бих радио и као ноћни чувар гробља.

~~~

Најмање зло је можда имати клијенте, тј. бити сам свој газда, они могу да не користе твоје услуге али не могу да ти дају отказ нити ти ишта они одређују. Само је глупо фиктивно отворити фирму, бити самозапослен али немати приходе и живети од помоћи, ти радиш нешто само ти посао не иде а искрено би волео да ти посао иде. Да ли фиктивно отворити своју фирму која највероватније неће имати приходе, то је питање.

То је већ нешто. Слично као кад неко неком плаћа рачуне, само што се ту пружа новац као услуга, више би се добијало од стварног рада али је ок.
Nakon što godinama investiraš novac od plate u akcije, vremenom dividenda može premašiti platu.

Да немаш шефове, колеге, клијенте? Као нпр. што ја плаћам рачуне за нечије услуге а да их уопште не виђам. Значо, посао без икаквог контакта и са ким?
sofer kamiona.. posao nalazis online, odvezes, dovezes, plate te online..nema ljudi, nema kolega...

Evo ovo:

1773747822797.jpeg

Back