Kako Hrvati trebajo ličiti komplexe sa lažima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

TiTo_was_black

Primećen član
Banovan
Poruka
667
Ili nema kraja hrvatske patetike 2.

Slovenski političari ljetuju u Hrvatskoj, ali to ne priznaju

Većina slovenskih političara i ove godine ljetuje u inozemstvu, ali na pitanja novinara gdje će i kako provesti dane dopusta najviše vole odgovoriti: U Sloveniji, u obiteljskom krugu, piše slovenski tisak


http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/...etuju-u-hrvatskoj-ali-to-nerado-priznaju.html

al ovo je originalna vjest sa Večer.com
http://www.vecer.com/clanekslo2009080405457103

Kje dopustujejo slovenski politiki?

Predsedniki parlametarnih strank so o tem, kje bodo preživeli dopust, v glavnem redkobesedni.

Predsednik SDS Janez Janše dopustuje v Lepeni, kjer od 27. julija do 8. avgusta poteka tudi vsakoletni strankin letni tabor. Predsednik SD Borut Pahor odločitve o tem, kje bo preživel letošnji dopust, še ni sprejel, "če pa se bo zanj odločil, bo pa ta kratek in ga bo preživel z družino", so za STA sporočili iz stranke.

Predsednik Zaresa Gregor Golobič dopust preživlja na jadranju, kje in s kom, pa v Zaresu niso vedeli povedati.

Predsednik SLS Radovan Žerjav se trenutno nahaja še v domačih krajih, pozneje pa se namerava po besedah tiskovne predstavnice stranke Lejle Kogej z avtodomom odpraviti proti severu Evrope.

Predsednica LDS Katarina Kresal svoje stranke ni obvestila, kje in kako bo dopustovala. "Glede na to, da gre za njeno zasebno zadevo, pa je o tem niti ne sprašujemo," je povedal tiskovni predstavnik poslanske skupine LDS Slavko Gegič.

Predsednik SNS Zmago Jelinčič je dopust preživel v Antaliji v Turčiji. Kot je povedal, je bilo "super, postrežba in hrana pa fantastični. Bilo je tako, kot na Hrvaškem ne bo vsaj še 150 let", je povedal.

V DeSUS niso bili dosegljivi, predsednica zunajparlamentarne NSi Ljudmila Novak pa o tem, kje bo dopustovala, "nima še nobenih načrtov", je povedal tiskovni predstavnik stranke Jernej Vrtovec.
 

kyo.

Elita
Poruka
22.685
Predsednik SNS Zmago Jelinčič je dopust preživel v Antaliji v Turčiji. Kot je povedal, je bilo "super, postrežba in hrana pa fantastični. Bilo je tako, kot na Hrvaškem ne bo vsaj še 150 let", je povedal.

.
He he he...

500 godina!? malo li je, jel? ;):mrgreen:

možda su i ovi Zmagovi preci bili iz tih krajeva gde su Turci "ugnjetavali" 500 godina :think::whistling: pa geni malo proradili na plus 30:rotf:....uželio se lik Turske, Turaka i obrezanog :mrgreen: (kažu manje boli) :hahaha1:
 

kyo.

Elita
Poruka
22.685
nego da nama ovaj postavljač teme...Kekec, jelte.... kaže.... kako njegova Mojca? :mrgreen: dal se vratila sa "počitnic" iz Hrvaške? :mrgreen: ali bu prinesla kakšneg malog fanta za 9 meseci....in tako naprej :mrgreen: kaj nebo pak neki Duje ko onomad Mujo prvi Slovenc rođen v leti 2010. :hahaha: pa bi predsednik Slovenije se opet moral crveniti kaj oče ne zna slovenščinu:per::hahaha:


:bye::bye::bye:
 

TiTo_was_black

Primećen član
Banovan
Poruka
667
dnevnik.hr dokaz da treba hrvatima da lažejo

kyo dokaz da su hrvati isokomplexani balkančiči

kyo jeli slučjano radiš u slovenačkoj tvrki pa imaš frustracije a?

nives_celzijus.jpg


e vidi vidi hrvatski ponos i ljepoto

otac slovenac sigurno je ponosan na balkančicu
 

gost 191696

Elita
Poruka
16.691
eshumator

jeli si jedan onih ponosnih hrabrih hrvata koji bit če ove godine ovako?

bankrot4ti.jpg


prije godino njabogatija zemlja svjeta za 2 mjeseca najgladna zemlja svjeta

genetika je čudo eshumator
ti kao hravtski čoban trebao bi znati.

PomPom-Sheep-425x564.jpg


beeeeeeeee najjači smo
tako nam kaže heroj sanader


:rotf::rotf:legendo hebe te jezik pa ne kontas, ja nebi bio hrvat ni kada bi se kao takav morao roditi-izazvao bih spontani, ali sve ti je oprosteno ZBOG OVOLIKE VELIKE LJUBAVI PREMA HRVATIMA
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top