Kako Hrvati trebajo ličiti komplexe sa lažima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

TiTo_was_black

Primećen član
Banovan
Poruka
667
Ili nema kraja hrvatske patetike 2.

Slovenski političari ljetuju u Hrvatskoj, ali to ne priznaju

Većina slovenskih političara i ove godine ljetuje u inozemstvu, ali na pitanja novinara gdje će i kako provesti dane dopusta najviše vole odgovoriti: U Sloveniji, u obiteljskom krugu, piše slovenski tisak


http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/...etuju-u-hrvatskoj-ali-to-nerado-priznaju.html

al ovo je originalna vjest sa Večer.com
http://www.vecer.com/clanekslo2009080405457103

Kje dopustujejo slovenski politiki?

Predsedniki parlametarnih strank so o tem, kje bodo preživeli dopust, v glavnem redkobesedni.

Predsednik SDS Janez Janše dopustuje v Lepeni, kjer od 27. julija do 8. avgusta poteka tudi vsakoletni strankin letni tabor. Predsednik SD Borut Pahor odločitve o tem, kje bo preživel letošnji dopust, še ni sprejel, "če pa se bo zanj odločil, bo pa ta kratek in ga bo preživel z družino", so za STA sporočili iz stranke.

Predsednik Zaresa Gregor Golobič dopust preživlja na jadranju, kje in s kom, pa v Zaresu niso vedeli povedati.

Predsednik SLS Radovan Žerjav se trenutno nahaja še v domačih krajih, pozneje pa se namerava po besedah tiskovne predstavnice stranke Lejle Kogej z avtodomom odpraviti proti severu Evrope.

Predsednica LDS Katarina Kresal svoje stranke ni obvestila, kje in kako bo dopustovala. "Glede na to, da gre za njeno zasebno zadevo, pa je o tem niti ne sprašujemo," je povedal tiskovni predstavnik poslanske skupine LDS Slavko Gegič.

Predsednik SNS Zmago Jelinčič je dopust preživel v Antaliji v Turčiji. Kot je povedal, je bilo "super, postrežba in hrana pa fantastični. Bilo je tako, kot na Hrvaškem ne bo vsaj še 150 let", je povedal.

V DeSUS niso bili dosegljivi, predsednica zunajparlamentarne NSi Ljudmila Novak pa o tem, kje bo dopustovala, "nima še nobenih načrtov", je povedal tiskovni predstavnik stranke Jernej Vrtovec.
 
Predsednik SNS Zmago Jelinčič je dopust preživel v Antaliji v Turčiji. Kot je povedal, je bilo "super, postrežba in hrana pa fantastični. Bilo je tako, kot na Hrvaškem ne bo vsaj še 150 let", je povedal.

.
He he he...

500 godina!? malo li je, jel? ;):mrgreen:

možda su i ovi Zmagovi preci bili iz tih krajeva gde su Turci "ugnjetavali" 500 godina :think::whistling: pa geni malo proradili na plus 30:rotf:....uželio se lik Turske, Turaka i obrezanog :mrgreen: (kažu manje boli) :hahaha1:
 
nego da nama ovaj postavljač teme...Kekec, jelte.... kaže.... kako njegova Mojca? :mrgreen: dal se vratila sa "počitnic" iz Hrvaške? :mrgreen: ali bu prinesla kakšneg malog fanta za 9 meseci....in tako naprej :mrgreen: kaj nebo pak neki Duje ko onomad Mujo prvi Slovenc rođen v leti 2010. :hahaha: pa bi predsednik Slovenije se opet moral crveniti kaj oče ne zna slovenščinu:per::hahaha:


:bye::bye::bye:
 
dnevnik.hr dokaz da treba hrvatima da lažejo

kyo dokaz da su hrvati isokomplexani balkančiči

kyo jeli slučjano radiš u slovenačkoj tvrki pa imaš frustracije a?

nives_celzijus.jpg


e vidi vidi hrvatski ponos i ljepoto

otac slovenac sigurno je ponosan na balkančicu
 
eshumator

jeli si jedan onih ponosnih hrabrih hrvata koji bit če ove godine ovako?

bankrot4ti.jpg


prije godino njabogatija zemlja svjeta za 2 mjeseca najgladna zemlja svjeta

genetika je čudo eshumator
ti kao hravtski čoban trebao bi znati.

PomPom-Sheep-425x564.jpg


beeeeeeeee najjači smo
tako nam kaže heroj sanader


:rotf::rotf:legendo hebe te jezik pa ne kontas, ja nebi bio hrvat ni kada bi se kao takav morao roditi-izazvao bih spontani, ali sve ti je oprosteno ZBOG OVOLIKE VELIKE LJUBAVI PREMA HRVATIMA
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top