Toxique
Iskusan
- Poruka
- 5.518
Same hvale tipa lep sam,zgodan,imam toliki i toliki
ili dobra sam ribetina bla bla....a kako gledate na ono kad ga nesto pitaš a on jao pa nisam bas lep ruzan sam nemam para?end dobra vam vecer
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti znaš šta si htela plaćam piće svima na forumu..Same hvale tipa lep sam,zgodan,imam toliki i tolikiili dobra sam ribetina bla bla....a kako gledate na ono kad ga nesto pitaš a on jao pa nisam bas lep ruzan sam nemam para?end dobra vam vecer
Same hvale tipa lep sam,zgodan,imam toliki i tolikiili dobra sam ribetina bla bla....a kako gledate na ono kad ga nesto pitaš a on jao pa nisam bas lep ruzan sam nemam para?end dobra vam vecer
Negde ima istine a negde ima i da mislis da se hvali ali je jednostavno tako...to su kao komplexi i jedno i drugo. ne znam možda su u pravu.
И једна и друга крајност су лоше с тим што су ови први срећнији.Same hvale tipa lep sam,zgodan,imam toliki i tolikiili dobra sam ribetina bla bla....a kako gledate na ono kad ga nesto pitaš a on jao pa nisam bas lep ruzan sam nemam para?end dobra vam vecer
Pa vidi ovako, ako imaju cim da se hvale, nek se hvale, cemu lazna skromnost. Al ne treba preterivatiSame hvale tipa lep sam,zgodan,imam toliki i tolikiili dobra sam ribetina bla bla....a kako gledate na ono kad ga nesto pitaš a on jao pa nisam bas lep ruzan sam nemam para?end dobra vam vecer
Umereno.Prosek je normalan samo neki ljudi pate od idealnogNiko ne zeli da bude prosek.
Ja zelim al mi se nedaNiko ne zeli da bude prosek.
Same hvale tipa lep sam,zgodan,imam toliki i tolikiili dobra sam ribetina bla bla....a kako gledate na ono kad ga nesto pitaš a on jao pa nisam bas lep ruzan sam nemam para?end dobra vam vecer
PostenoПожелим леп и угодан дан и заобиђем.
Niko ne zeli da bude prosek.

kolegaЖене желе да буду Феме-Фатал, а мушкарци Мачо!
То је када је м.-ж. прицип јачи од њиховог малог карактера
Матафизика их не контролише , јер им је Јаство слабо
--
Ништа, само сам се шалио ...![]()

jok ona koja ga stimulativno fali je jadnaOvi prvi što se hvale, ako ne igraš na njihove note, bude im povređena sujeta.
Ovi drugi, što o sebi najgore, ne misle zaista to, nego bi da te stimulišu da ih hvališ i ubeđuješ da su super.
Tako da isti qur i jedni i drugi.
Ne obraćam pažnju. Meni su tuđi životi svetinja, i to im ne diram. Pozitivno reagujem na ljude koji su lepo doterani i spremili se za u civilizaciju, ali toga je na ulicama mog grada sve manje. Ne smatram sebe velikom lepoticom, ali odavno sam zaključila da imam šarm koji definitivno nije svačija šoljica čaja. Time se ponosim.Same hvale tipa lep sam,zgodan,imam toliki i tolikiili dobra sam ribetina bla bla....a kako gledate na ono kad ga nesto pitaš a on jao pa nisam bas lep ruzan sam nemam para?end dobra vam vecer
kolega
femme fatale ne mozes biti postati ili fingirati...ybg to se rodi tako urokljivo s neki ukrsten pogled od koga te prozimaju chmarci
macho moz da fingiras i glumis, ali znaj da ces doci na pozornicu gde treba da joj sviras i pevas....a tamo nema inspicijenta tamne boje koze koji moze da glumi da si ti![]()