Kako gledate na osobe koje se...

Gledam pozitivno i podrzavam i hvalim takve osobe u drustvu pred svima.

Ako se neka zena hvali za novu haljinu sto je kupila ja odmah kazem "probaj je da vidimo" i ona kada je obuce i izadje da je vidimo ja kazem "Sto je dobra" ,"Vrh","Kako ti dobro stoji to je fantazija"

Neznam samo zasto se ostale zene iz drustva smeju ,pa okrenu glavu da se ne vidi da im je smesno,to mi nije jasno. 😁

Same hvale tipa lep sam,zgodan,imam toliki i toliki😅ili dobra sam ribetina bla bla....a kako gledate na ono kad ga nesto pitaš a on jao pa nisam bas lep ruzan sam nemam para?end dobra vam vecer
Pa vidi ovako, ako imaju cim da se hvale, nek se hvale, cemu lazna skromnost. Al ne treba preterivati :) Umereno.
Al hvaliti se onim u gacama, mi jesete malo seljacki, ok kroz polu salu provuci.
Ovo drugo ne znam.

Niko ne zeli da bude prosek.

Жене желе да буду Феме-Фатал, а мушкарци Мачо!

То је када је м.-ж. прицип јачи од њиховог малог карактера

Матафизика их не контролише , јер им је Јаство слабо

--
Ништа, само сам се шалио ... :kafa:

Жене желе да буду Феме-Фатал, а мушкарци Мачо!

То је када је м.-ж. прицип јачи од њиховог малог карактера

Матафизика их не контролише , јер им је Јаство слабо

--
Ништа, само сам се шалио ... :kafa:
kolega :)

femme fatale ne mozes biti postati ili fingirati...ybg to se rodi tako urokljivo s neki ukrsten pogled od koga te prozimaju chmarci :lol:

macho moz da fingiras i glumis, ali znaj da ces doci na pozornicu gde treba da joj sviras i pevas....a tamo nema inspicijenta tamne boje koze koji moze da glumi da si ti :rotf:

Pa zavisi. Ima zena koje su svesne da su zgodne, privlacne, na protiv volim kada se oseti da je seksi i treba da se oseti tako. E sad ako je nadmena zbog toga to je druga prica. Ili prosto trazi neku jalovu potvrdu poput onih: ja sam ribetina a ti mozes samo da balavis: ok ribetina si, svaka cast :D

Same hvale tipa lep sam,zgodan,imam toliki i toliki😅ili dobra sam ribetina bla bla....a kako gledate na ono kad ga nesto pitaš a on jao pa nisam bas lep ruzan sam nemam para?end dobra vam vecer
Ne obraćam pažnju. Meni su tuđi životi svetinja, i to im ne diram. Pozitivno reagujem na ljude koji su lepo doterani i spremili se za u civilizaciju, ali toga je na ulicama mog grada sve manje. Ne smatram sebe velikom lepoticom, ali odavno sam zaključila da imam šarm koji definitivno nije svačija šoljica čaja. Time se ponosim.
Ne volim kuknjavu. Nemam vremena da slušam nečije nezadovoljstvo bilo čime, a naročito samim sobom.

Back