Kako gledate na muskarce koji se usele kod devojke?

Nisam ja kontradiktorna,...nego ti vadiš moje reči iz konteksta.
Шта ћу, зла сам особа, вадим ствари из контекста, оптужујем те да си ходајућа контрадикција, једем малу децу, рушим манастире . . .
Или пак само питам за појашњење :think:

Рекла си:

bolje on na tvom terenu, nego ti na njegovom
Već sam pojasnila,...njen teren, mnogo bolja varijanta od svih navedenih ( varijanta sa njenim roditeljima je svakako najgora).
'bre Svetozare,...to znači da, bi onda on morao da se svemu prilagodi, a ne ona.
Znam da to nije u muškoj prirodi, bar ne u mentalitetu ljudi sa naših prostora ( da tako kažem ,preciznije), što nimalo ne znači da ženi nije bolja varijanta.
Ofc,...ništa nije po defoltu, pa tako bi se neka radija preselila u njegov stan ( tipa, tamo imaju bolje uslove, mirniji kraj, lepša priroda, i sl.), ali bi onda ona opet bila ta, koja bi se morala svemu tome prilagoditi.

Шта ћу, зла сам особа, вадим ствари из контекста, оптужујем те да си ходајућа контрадикција, једем малу децу, рушим манастире . . .
Или пак само питам за појашњење :think:

Рекла си:
Ma ne,...sve ok.
Ja sam hodajuća 'katastrofa" od žene, nije to do tebe.😁

Baš naprotiv, smatram da je pravo muško koje ne dozvoljava da mu ego diktira kako treba nego se vodi logikom. Ako žena ima stan ili sprat kuće zašto bi se dodatno trošili i išli u podstanare?
nisam mislila sta im je isplativije nego kako se na tog muskarca gleda? inspiracija teme je bio komsija od 30 godina koji se uselio kod zene (imaju i bebu) koja je starija od njega 10 godina. Imaju svoj sprat (ispod su njeni roditelji). Imam osecaj kao da su ga usvojili :mrgreen:

nisam mislila sta im je isplativije nego kako se na tog muskarca gleda? inspiracija teme je bio komsija od 30 godina koji se uselio kod zene (imaju i bebu) koja je starija od njega 10 godina. Imaju svoj sprat (ispod su njeni roditelji). Imam osecaj kao da su ga usvojili :mrgreen:

Gledam ga kao da je talac... siroma čoek... :kafa:..utamničen

Dokoni ljudi koji vole da raskopavaju po tuđim životima jer je njihov previše jadan će ga sigurno nazivati prizetkom, papučarem, jadnikom itd..

Kako gledate na muskarce koji se usele kod devojke u stan? ili u kucu njenih roditelja?
da li je u vasim ocima on manje musko?:zper:
Ja sam taj :( , imao sam svoju kucu ali je djevojka imala stan na fantasticnoj lokaciji, malo po malo sam se preselio kod nje ,moja kuca je jedno vrijeme stajala prazna pa smo je izdali.

Back