andjelijaa
Poznat
- Poruka
- 9.355
Kako gledate na muskarce koji se usele kod devojke u stan? ili u kucu njenih roditelja?
da li je u vasim ocima on manje musko?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel uzme i gospodjino prezime?Pa svuda u Srbiji mu nametnu nadima Prizetko, i tako ga posle svi zovu.
To samo Legija uradio.jel uzme i gospodjino prezime?
uu legija je opasan macan,ne bih se zalila da ga udomimTo samo Legija uradio.
Ali on je ono, bas alfa muzjak.
pa ti si prizetkoZiveo sam kod devojke s njenim roditeljima oko 3 godine, iako su bili ok morao sam da ih malo prevaspitam
Pre toga kod mene pa presli tamo hteli me za zetapa ti si prizetko
zamisljam momenat kako te izbacuju iz stanaPre toga kod mene pa presli tamo hteli me za zeta
Jedva sam pobego maltene s ludog kamenazamisljam momenat kako te izbacuju iz stana
prava si udavaca,nisam od tebe ovo ocekivalaJedva sam pobego maltene s ludog kamena
mislis ako je zadnja opcija?Ne, ako je takva situacija šta da se radi. Sredina iza leđa ogovara. Ali čekam samo jednog prizetka ili domzeta da ga zezam jer koliko vidim ta sudbina mu se smeši.
zasto mu niste savetovali da upise box rekreativnoU jednoj firmi gde sam radio, imali smo tako jednog Prizetka, koji je bio najglasniji u firmi, samo se dere kao budala po ceo dan.
Bukvalno svi u firmi su mu i iza ledja, i direktno u facu pricali da se toliko dere po firmi da se ispuca, jer kuci ne sme da pisne.
Ma covek mrcina, i jak, moze volu rep da iscupa; ali to da je Prizetko ce da ga prati svuda.zasto mu niste savetovali da upise box rekreativno
Ne mora zadnja da bude ali najbolja mora sigurn da bude.mislis ako je zadnja opcija?
А ако она има стан у власништву?Nije dobro, bolje da iznajme stan
Nije.Kako gledate na muskarce koji se usele kod devojke u stan? ili u kucu njenih roditelja?
Pa nema veze, nije dobroА ако она има стан у власништву?
И онда да изнајме?