KAKO GA OSVOJITI

nelika

Početnik
Poruka
24
Već nekoliko meseci mnogooo mi se sviđa kolega...bilo je dosta flerta, druženja ali ništa više od toga...ne znam kako da mu pokažem da mi se zaista dopada i da bih htela više od prijateljstva...ne bih da se izblamiram jer treba da radim sa njim i ne želim neprijatnu situaciju...
Kako da mu pristupim, a da ne bude neprijatno ni meni ni njemu...možda i on misli isto kao i ja i ne želi neprijatnost ali kako to da proverim a da ne bude providno...
Pomoć savetima bi mi dobro došla :)

Spusti odnos na druzenje vise nego na flert.
Pozovi sve kolege jednom kod sebe na sedeljku itd.
Pokloni mu neki mali pokloncic kao znak paznje.. to moze da povuce okidac.
Pa ako on inicira nesto konkretno.

- - - - - - - - - -

Po mom misljenju treba da se cuvas romanse, koja ce trajati par nedelja.. a onda moze da ti bude jako neprijatno na poslu.
Napravi odnos da budete prijatelji najpre, i da si sigurna da te postuje pre svega.

Vrlo prosto.Vrlo,vrrrrlo prosto - budi konkretna.Stavi mu do znanja da mu se svidjas.Velika vecina muskaraca ti to nece uopste uzeti za zlo niti ce,za razliku od zena,biti uvredjena.Cak i ako ne gaji ista osecanja prema tebi.
Jedino ako je taj tvoj kolega neki ekstra ograniceni surovi profesionalac.Onda neznam sta bih ti rekao.Sipaj mu vijagru u pice. :lol:

Možda je problem što je malo smotan a i ima devojku, ali je u lošim odnosima sa njom...mislim da devojka nije problem...
Ja i ne bih neku kratkotrajnu romansu sa njim, baš mi je ono fuulll...
Baš me nervira ta situacija, nisam pametna...

- - - - - - - - - -

Kupila i ništa :confused:

- - - - - - - - - -

Joj razmišljala sam da mu dam do znanja ali ne bih da pokvarim odnos i znam sebe smoriću se i biće mi neprijatno...i onda opet skupim hrabrost i odlučim se da nekako dam do znanja i opet se povučem...šmrc smotana sam...

Već nekoliko meseci mnogooo mi se sviđa kolega...bilo je dosta flerta, druženja ali ništa više od toga...ne znam kako da mu pokažem da mi se zaista dopada i da bih htela više od prijateljstva...ne bih da se izblamiram jer treba da radim sa njim i ne želim neprijatnu situaciju...
Kako da mu pristupim, a da ne bude neprijatno ni meni ni njemu...možda i on misli isto kao i ja i ne želi neprijatnost ali kako to da proverim a da ne bude providno...

Moj predlog ti je da mu otvoreno kažeš šta misliš o njemu, pa kud puklo da puklo-ili Pokojnik il Pukovnik. Makar ćete i ti i on znati šta misli ovo drugo misli. Moraš tako postupiti-neprijatnost je jedan momenat-posle stvari idu svojim tokom. Osim ako se baš nisi zaljubila u njega-nije on jedini kolega sa kojim možeš da saradjuješ. Ja koji sam slabo komunikativan-sam na fakultetu imao mnogo kolega i koleginica sa kojima sam bio dobar

Vrlo prosto.Vrlo,vrrrrlo prosto - budi konkretna.Stavi mu do znanja da mu se svidjas.Velika vecina muskaraca ti to nece uopste uzeti za zlo niti ce,za razliku od zena,biti uvredjena.Cak i ako ne gaji ista osecanja prema tebi.
Jedino ako je taj tvoj kolega neki ekstra ograniceni surovi profesionalac.Onda neznam sta bih ti rekao.Sipaj mu vijagru u pice. :lol:
Jooj smotana sam, kako to da uradim a da se ne smotam :(

ako nije providno neće ni shvatiti
nema tu suptilno
konkretno svidjaš mi se tako i tako
i šta posle ima da bude neprijatno?
a on jel trza?
mislim 3 su opcije
ili ne trza na tebe
ili je gay
ili se ti previše praviš drugarica pa on neće da inicira
javljaj nam brzo koja je opcija u pitanju
ako su prve dve, bar neko od forumaš-a-ica da profitra

Moj predlog ti je da mu otvoreno kažeš šta misliš o njemu, pa kud puklo da puklo-ili Pokojnik il Pukovnik. Makar ćete i ti i on znati šta misli ovo drugo misli. Moraš tako postupiti-neprijatnost je jedan momenat-posle stvari idu svojim tokom. Osim ako se baš nisi zaljubila u njega-nije on jedini kolega sa kojim možeš da saradjuješ. Ja koji sam slabo komunikativan-sam na fakultetu imao mnogo kolega i koleginica sa kojima sam bio dobar
Pa možda se i jesam malo zaljubila u njega :D sa drugim kolegama priča o meni sve najlepše a samo meni ne kaže to :cool: jeste malo smotan kao i ja :hahaha:

- - - - - - - - - -

Mnogi flertuju na poslu, jer im je dosadno...

Ne istrcavaj se prva.

Pa da, kontam da bi bila greška ali uh ne znam dokle ću izdržati, nestrpljiva sam...

- - - - - - - - - -

Moja drugarica je tako pitala otvoreno poznanika s kojim je dugo flertovala - Pa jel smo mi sad zajedno?

A on joj odgovorio - Odakle ti to ?

:dash:

- - - - - - - - - -

Evo ti primer , ne radi to...

Uh, to bi me dotuklo :confused:

ako nije providno neće ni shvatiti
nema tu suptilno
konkretno svidjaš mi se tako i tako
i šta posle ima da bude neprijatno?
a on jel trza?
mislim 3 su opcije
ili ne trza na tebe
ili je gay
ili se ti previše praviš drugarica pa on neće da inicira
javljaj nam brzo koja je opcija u pitanju
ako su prve dve, bar neko od forumaš-a-ica da profitra

Pa možda mu samo prija moja pažnja...i možda ne trza onako kako ja trzam...ne znam
Gay nije sigurno :)
Pa flertujemo svaki put kad smo na poslu :) ne drugarski hahaha

Moja drugarica je tako pitala otvoreno poznanika s kojim je dugo flertovala - Pa jel smo mi sad zajedno?

A on joj odgovorio - Odakle ti to ?
.

mogu misliti taj flert i kako je ona zaključila da su zajedno :lol:

to je ono ko kad ja muvam fraera
ALI JA NISAM PEDEV IAKO NEMAM NIŠTA PROTIV LGB...
id uku.rac mislim da se povatamo ne da mi ispovedaš stavove i orijentaciju

to je taj flert
dan 1: dobro jutro koleginice
dan 3: da li ste pušač? zaboravio sam upaljač...
dan 5: huh, vruć dan...
dan 7 (ona): A jel smo mi zajedno? :heart:

Samo bez mobinga :lol:

Back