User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.007
Elem posto gledam dosta jako brutalne filmove,sa dosta nasilja i bolestine(secenje udova,izivljavanje,zlostavljanje i sl) zanima me da li to moze da se odrazi na psihu i koliko? Samo sam radoznao.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elem posto gledam dosta jako brutalne filmove,sa dosta nasilja i bolestine(secenje udova,izivljavanje,zlostavljanje i sl) zanima me da li to moze da se odrazi na psihu i koliko? Samo sam radoznao.![]()
A koje to filmove i od kojih reditelja ?
Elem posto gledam dosta jako brutalne filmove,sa dosta nasilja i bolestine(secenje udova,izivljavanje,zlostavljanje i sl) zanima me da li to moze da se odrazi na psihu i koliko? Samo sam radoznao.![]()
Planiram da odgledam sam hard core horror filmske industrije. Cannibal holocaust,120 dana Sodome i Gomore i ako mi se dopadne mozda i procitam knjigu sa 120 hard core prica i planiram filozofiju noza koji je radjen po istinitim dogadjajima iz ww2,ali traje 4 sata i to sa mnogo jakim scenama. E sad,nije to problem odgledati,gledao sam svasta ali sta ce posle biti.?Svi gledaju jedan sat film i smuci im se zivot,sta ce da bude kad gledas 4 sata? Ili sta ce da bude kad pogledas 120 filmova u jednoj knjizi najvecih bolesti. Msm 120 nije mala stvar.
Da li moze sada ako gledas svasta do tridesete,da li moze to posle da se odrazi na um?
Ja gledam samo komedije i smejem seeeeeElem posto gledam dosta jako brutalne filmove,sa dosta nasilja i bolestine(secenje udova,izivljavanje,zlostavljanje i sl) zanima me da li to moze da se odrazi na psihu i koliko? Samo sam radoznao.![]()
Ja gledam samo komedije i smejem seeeee![]()
Planiram da odgledam sam hard core horror filmske industrije. Cannibal holocaust,120 dana Sodome i Gomore i ako mi se dopadne mozda i procitam knjigu sa 120 hard core prica i planiram filozofiju noza koji je radjen po istinitim dogadjajima iz ww2,ali traje 4 sata i to sa mnogo jakim scenama. E sad,nije to problem odgledati,gledao sam svasta ali sta ce posle biti.?Svi gledaju jedan sat film i smuci im se zivot,sta ce da bude kad gledas 4 sata? Ili sta ce da bude kad pogledas 120 filmova u jednoj knjizi najvecih bolesti. Msm 120 nije mala stvar.
Da li moze sada ako gledas svasta do tridesete,da li moze to posle da se odrazi na um?
Shvatas forum previse ozbiljno.:
Nista te ja nisam razumeo! Od uda tj polnog uda ili mooda zavisi da li ces da prsnes? Nikakve tu logike nema! Moje pitanje je ovako da li filmovi ako se gledaju cesto i jako su brutalni mogu da stvore neku vrstu post traumatskog sindroma? Ako se bas uzivite u pricu vi ipak dozivljavate i gledate nesto prilicno gadno,e sad koliko to moze da se usadi u psihu? Tj moze li covek da dozivi traumu u pravom smislu reci?