Tesko da ce ti reci, jer vec radi paralelno nesto svoje u neskladu s tobom. Znaci kaze ti, ok, ali kada dodje do momenta odustane - uplasi se, najverovatnije da vam to ne poremeti odnos i onda prelazi pod tim pritiskom u izvlacenje. Ovaj mi nije lep, ovaj mi deluje kao sirovina, ovaj mi deluje nekako dosadno i td. A u stvari...
Znaci sta je fora. Da napravis da se oseti sigurno, da nece puci vas odnos, da ucvrstis poverenje i da je izbacis iz te beskonacne petlje- dakle da uradi to sto kaze a da se oseti super u vezi s time.
To mozes na indirektan nacin.
Evo ti bezobrazna fora.
"Covece, znas sta mi je drugarica koju dugo nisam video danas rekla i zamislio sam se oko nekih stvari.
Sta?
Kaze, posto drzi cvecaru, da ima jedan omiljeni cvet. I da joj taj cvet jednostavno ne samo da znaci, vec je preslo u to da samo njega vidi. I da joj to prija, ali nesto se dogodilo da je usla u cvecaru i videla taj cvet kako blista medju ostalim cvecem. I kaze: shvatila sam koliko se taj cvet zapravo razvija i buja uz svo ostalo cvece i ako nema tog ostalog onda i ON vene. I onda je odlucila da ga stavi u centar medju ostalim cvecem ali i da ostalom pruzi paznju i kad ih ZALIVA, da misli i na to cvece a ne samo ovaj. I onda , desilo joj se nesto neverovatno. Odjednom, U NJOJ, se nesto toliko blistavo oslobodilo, kao da je i ona sama procvetala. Kao da se nasla u raju i ne samo to, vec je sve bilo nekako bas kako treba. Takav je osecaj. Sve ispunjeno i POPUNJENO u cvecari i ona kao da je u njoj procvetalo nesto blistavo, oslobodjena i rasterecena. I skapirala je da je mislila da ako ne pruza tu posebnu paznju ovom cvetu da ce sve nekako da se urusi u toj cvecari. Da ce stvari da puknu. I kaze kako je bila u zabludi i da su zapravo stvari pocele da budu mnogo bolje. I to drugo cvece kao da je bilo zahvlano sto im je posvetila paznju a ovaj cvet tek cveta zajedno s njom.
Koliko stvari mogu da imaju razlicitu dimenziju zar ne ? Kad razmislis tako je i sa GRUPAMA, ljudima, odnosima?"