Како фантазију претворити у стварност

Ne znam kako je za MZM, ali za ZMZ je lagano - biseks zene se tu jako lako skontaju, par minuta price i odmah se prepoznaju.
Mislim da je to individualno. Odnosno utiče sredina u kojoj se traga.

Recimo kada smo analizirali moj dragi je drasticno manje momaka pitao pre nego što je došao o nekog koji hoće.
Ja sam pitala dosta više devojaka i ta koja je pristala uopste nije imala biseks sklonosti.

Mislim da je to individualno. Odnosno utiče sredina u kojoj se traga.

Recimo kada smo analizirali moj dragi je drasticno manje momaka pitao pre nego što je došao o nekog koji hoće.
Ja sam pitala dosta više devojaka i ta koja je pristala uopste nije imala biseks sklonosti.

Moja ne pita, ona oseti. Bukvalno, malo duze se gledaju, flertuju iskljucivo pogledom, i to je to - kad pridje i krene u pricu, to je vec gotova stvar.

Tesko da ce ti reci, jer vec radi paralelno nesto svoje u neskladu s tobom. Znaci kaze ti, ok, ali kada dodje do momenta odustane - uplasi se, najverovatnije da vam to ne poremeti odnos i onda prelazi pod tim pritiskom u izvlacenje. Ovaj mi nije lep, ovaj mi deluje kao sirovina, ovaj mi deluje nekako dosadno i td. A u stvari...
Znaci sta je fora. Da napravis da se oseti sigurno, da nece puci vas odnos, da ucvrstis poverenje i da je izbacis iz te beskonacne petlje- dakle da uradi to sto kaze a da se oseti super u vezi s time.
To mozes na indirektan nacin.

Evo ti bezobrazna fora.

"Covece, znas sta mi je drugarica koju dugo nisam video danas rekla i zamislio sam se oko nekih stvari.
Sta?
Kaze, posto drzi cvecaru, da ima jedan omiljeni cvet. I da joj taj cvet jednostavno ne samo da znaci, vec je preslo u to da samo njega vidi. I da joj to prija, ali nesto se dogodilo da je usla u cvecaru i videla taj cvet kako blista medju ostalim cvecem. I kaze: shvatila sam koliko se taj cvet zapravo razvija i buja uz svo ostalo cvece i ako nema tog ostalog onda i ON vene. I onda je odlucila da ga stavi u centar medju ostalim cvecem ali i da ostalom pruzi paznju i kad ih ZALIVA, da misli i na to cvece a ne samo ovaj. I onda , desilo joj se nesto neverovatno. Odjednom, U NJOJ, se nesto toliko blistavo oslobodilo, kao da je i ona sama procvetala. Kao da se nasla u raju i ne samo to, vec je sve bilo nekako bas kako treba. Takav je osecaj. Sve ispunjeno i POPUNJENO u cvecari i ona kao da je u njoj procvetalo nesto blistavo, oslobodjena i rasterecena. I skapirala je da je mislila da ako ne pruza tu posebnu paznju ovom cvetu da ce sve nekako da se urusi u toj cvecari. Da ce stvari da puknu. I kaze kako je bila u zabludi i da su zapravo stvari pocele da budu mnogo bolje. I to drugo cvece kao da je bilo zahvlano sto im je posvetila paznju a ovaj cvet tek cveta zajedno s njom.
Koliko stvari mogu da imaju razlicitu dimenziju zar ne ? Kad razmislis tako je i sa GRUPAMA, ljudima, odnosima?"

A, pa pre par godina sam naletela na jedan takav profil i zainteresovalo me šta stoji iza toga. Malo četovali.
Hmm.. to je prilično interesantna i tabu tema koju bi trebalo raščivijati Do poslednjeg čavla.. mada sumnjam da ovde ima toliko otvorenih ljudi koji bi voleli pričati o tome.. eto mene baš zanima ta tema i nemam iskustva sa tim, Mada mi je prilično zanimljivo i nekada uhvatim sebe razmišljanju kako bi bilo kad bi bilo...🤔

Hmm.. to je prilično interesantna i tabu tema koju bi trebalo raščivijati Do poslednjeg čavla.. mada sumnjam da ovde ima toliko otvorenih ljudi koji bi voleli pričati o tome.. eto mene baš zanima ta tema i nemam iskustva sa tim, Mada mi je prilično zanimljivo i nekada uhvatim sebe razmišljanju kako bi bilo kad bi bilo...🤔

O tome mogu da pišu ljudi koji su anonimno ovde.
Čim neko postavi svoju ličnu fotografiju i/ili ima dosta (realnih) poznanika na forumu, ništa od toga ;)

Pa ono obicno je to caka. Nije da niste mogli da nadjete adekvatnog partnera, vec je ona na taj nacin mozda izbegavala da se to desi?
Znaš šta je najgore od svega? Zajedno smo se dogovorili odprilike šta želimo i naravno da ga ja pronađem. Ja sam podbacio. Uspeo sam da stupim u kontak sa četvoricom potencijalnih kandidata, ali se ispostavilo da su sva četvorica pogrešan izbor. A to je trajalo poprilično. Vremenom smo se ohladili. Ostalo je ako se desi desi, a ako ne... onda u nekom drugom životu. :)

Znaš šta je najgore od svega? Zajedno smo se dogovorili odprilike šta želimo i naravno da ga ja pronađem. Ja sam podbacio. Uspeo sam da stupim u kontak sa četvoricom potencijalnih kandidata, ali se ispostavilo da su sva četvorica pogrešan izbor. A to je trajalo poprilično. Vremenom smo se ohladili. Ostalo je ako se desi desi, a ako ne... onda u nekom drugom životu. :)
P dobro, ljudi uvek mogu da izmastaju. Kupe neke lutke : betmena, spajdermena, oktopusa i poredjas ih oko kreveta. I u zanosu joj sapnes na uvce: vidi bejbe kako te betmen guta ocima, al bi te doakao sad a?

Back