nijevaljda
Zainteresovan član
- Poruka
- 225
Многи људи сањају о тројци, али када је у питању имплементација, често се постављају питања: шта да се договорите унапред, шта је потребно да састанак буде заиста забаван и кога заправо питати?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako baš to hoćeš, za sastanak je potreban novac a pitaš profesionalke.Многи људи сањају о тројци, али када је у питању имплементација, често се постављају питања: шта да се договорите унапред, шта је потребно да састанак буде заиста забаван и кога заправо питати?
kad jedan muški par bude tražio ženuMada... sećam se da su meni to na tim aplikacijama nudili. Jedan par je tražio ženu, i još par likova rekli su da imaju drugare, sve. Mada, za ženu je to rizično.
kad jedan muški par bude tražio ženu
daj im moj broj telefona
ih što ne bi dala drugarici neki krug?pa vidi, ako je par dobar ne znam da li bih prosledjivala
(p.s. ne idem više na te aplikacije, tako da džaba )
u svakoj šali ... itdih što ne bi dala drugarici neki krug?
šalim se naravno...
Hm pa ja sam se lično iznenadila. Da treba vremena treba. Ali zato što ne možeš tek tako da zaređaš da pitaš. Moraš da naprsviš selekciju i da birš ili napraviš momenat. I ako mi veruješ pitala sam pet devojaka i šesta je pristala. Od ovih pet ni jedna se nije zgražavala ili me doživela kao budalu. Bile su u opsegu nisam ja za to do toga da sada nije trenutak ili da ne bi sa nama. Jedna mi mi je rekla da je to i njena fantazija ali nema herca da se upusti u tako nešto.Ako baš to hoćeš, za sastanak je potreban novac a pitaš profesionalke.
U realnom životu teško da ćeš to dogovoriti uopšte, osim ako ti ne smeta da se blamiraš mesecima pitajući ovu onu.
To baš retko koja hoće
Otprilike tako je neki ambijent se stvara. Neki ljudi su raspoloženi da pričaju o tome ali recimo ne sa nama nego sa nekim drugim.druzis se sa takvim ljudima. Prezubcis i pokrenes temu o seksu, u sali za pocetak i vidis kako reaguju. Parovi se obicno ili ucute ili krenu da blablabla. I ako krenu da blablablabla, nasalis se dalje sa partnerkom - idealni smo za masne fote.
sve fine i pošteneHm pa ja sam se lično iznenadila. Da treba vremena treba. Ali zato što ne možeš tek tako da zaređaš da pitaš. Moraš da naprsviš selekciju i da birš ili napraviš momenat. I ako mi veruješ pitala sam pet devojaka i šesta je pristala. Od ovih pet ni jedna se nije zgražavala ili me doživela kao budalu. Bile su u opsegu nisam ja za to do toga da sada nije trenutak ili da ne bi sa nama. Jedna mi mi je rekla da je to i njena fantazija ali nema herca da se upusti u tako nešto.
Moj dragi ima slicno iskustvo sa potragom. On je tražio muskarca da nam bude treći.
A na ovaj par (što sam pisala)smo naišli drugačije.
Otprilike tako je neki ambijent se stvara. Neki ljudi su raspoloženi da pričaju o tome ali recimo ne sa nama nego sa nekim drugim.
Rečimo ovaj par koji pominjem, kad ih vidite skroz su ljudi fini, mili i dragi. Prosto bi te bila sramota da im pomeneš tako nešto. Još je ova devojka jedno vreme bila moja koleginica i ono fina fina devojka 100%. Ne sećam se ni da je bacala šale na te teme. Ali poklopi se mesto, vreme i način.
Pojma nemam da li je normalno ali nije nemoguće.
I kako se poklopilo jbte?Hm pa ja sam se lično iznenadila. Da treba vremena treba. Ali zato što ne možeš tek tako da zaređaš da pitaš. Moraš da naprsviš selekciju i da birš ili napraviš momenat. I ako mi veruješ pitala sam pet devojaka i šesta je pristala. Od ovih pet ni jedna se nije zgražavala ili me doživela kao budalu. Bile su u opsegu nisam ja za to do toga da sada nije trenutak ili da ne bi sa nama. Jedna mi mi je rekla da je to i njena fantazija ali nema herca da se upusti u tako nešto.
Moj dragi ima slicno iskustvo sa potragom. On je tražio muskarca da nam bude treći.
Otprilike tako je neki ambijent se stvara. Neki ljudi su raspoloženi da pričaju o tome ali recimo ne sa nama nego sa nekim drugim.
Rečimo ovaj par koji pominjem, kad ih vidite skroz su ljudi fini, mili i dragi. Prosto bi te bila sramota da im pomeneš tako nešto. Još je ova devojka jedno vreme bila moja koleginica i ono fina fina devojka 100%. Ne sećam se ni da je bacala šale na te teme. Ali poklopi se mesto, vreme i način.
Mico, jel me zaebavaš?Hm pa ja sam se lično iznenadila. Da treba vremena treba. Ali zato što ne možeš tek tako da zaređaš da pitaš. Moraš da naprsviš selekciju i da birš ili napraviš momenat. I ako mi veruješ pitala sam pet devojaka i šesta je pristala. Od ovih pet ni jedna se nije zgražavala ili me doživela kao budalu. Bile su u opsegu nisam ja za to do toga da sada nije trenutak ili da ne bi sa nama. Jedna mi mi je rekla da je to i njena fantazija ali nema herca da se upusti u tako nešto.