Kako dospeti u raj ...

Out of my mind, gun up to the mouth
No pretension, execution, live and learn
Rape and turn
Fret not family, nor pre-judged army
This is for me, and me only, cowards only
Try it

Don't you try to die, like me
It's livid and it's lies and makes graves

It's not worth the time to try, to replenish a
rotting life
I'll end the problem, facing nothing, **** you off,
**** you all
Tortured history, addict of misery, this exposes me
for weakness is a magnet - watch me do it

Graves descending down
Why would you help anyone who doesn't want it,
doesn't need it, doesn't want your shit advice
when a mind's made up to go ahead and die?
What's done is done and gone, so why cry?

# zamisli #:
Dal` vam je put vec istrasiran ili ga crtate sami ? Ako verujete onda pitanje-zasto bas vi u Raju, a ako vam tamo nije mesto -opet zasto ne?

..."Jedna velika grupa ljudi stoji nasred druma preprecivsi put koji vodi u Raj.
Cistunac pita:"Sta ce tu gresnici?" A moralista vristi:"I ***** bi htela da dodje na gozbu!"
Cuvar drustvenih vrednosti vice:"Kako oprostiti nevernoj zeni ako je zgresila?"
Pokajnik cepa svoju odecu:"Zasto da se izleci neki slepac koji misli jedino na svoju bolest i ne kaze cak ni hvala?"
Asketa besni:"Dozvoljavas da ti zena pospe po kosi skupoceno ulje! Zasto ga ne biste prodali i kupili hranu?"

Smeseci se Bog drzi otvorena vrata. I ljudi svetle aure ulaze bez obzira na histericnu dreku..."
Ja sam tapkaroš u raju, daću ti ulaznicu ispod ruke. :wink:

-Eva-:
# zamisli #:
Dal` vam je put vec istrasiran ili ga crtate sami ? Ako verujete onda pitanje-zasto bas vi u Raju, a ako vam tamo nije mesto -opet zasto ne?

..."Jedna velika grupa ljudi stoji nasred druma preprecivsi put koji vodi u Raj.
Cistunac pita:"Sta ce tu gresnici?" A moralista vristi:"I ***** bi htela da dodje na gozbu!"
Cuvar drustvenih vrednosti vice:"Kako oprostiti nevernoj zeni ako je zgresila?"
Pokajnik cepa svoju odecu:"Zasto da se izleci neki slepac koji misli jedino na svoju bolest i ne kaze cak ni hvala?"
Asketa besni:"Dozvoljavas da ti zena pospe po kosi skupoceno ulje! Zasto ga ne biste prodali i kupili hranu?"

Smeseci se Bog drzi otvorena vrata. I ljudi svetle aure ulaze bez obzira na histericnu dreku..."
Ja sam tapkaroš u raju, daću ti ulaznicu ispod ruke. :wink:

zar nisu tebe i onog tvog Adama isterali odatle? :D

Back