Kako dopuniti ljubav?

Tuzni_patak

Elita
Poruka
18.247
Ljudi sve prezive.
Ali neki , kao fitilj , mogu da povuku ljubav iz sebe i pretvore je u derivate razumevanje,nadu,motiv,snagu,ljubav prema zivotu, toplinu....

Kako , osim seksom, puniti rezervoar takvog fitilja , kod zena?

Nista drugo ne daje rezultate, jos pokvari fitilj...

Cak i kad seks nije neki, cak i kad zena nije sretna, seks je jedino sto puni taj rezervoar za ljubav..........Ovo je pitanje , ne konstatacija....
Sve derivate ljubavi mozemo praviti na silu, sa razumom, i iz srece, ali niti imaju toliku snagu niti su toliko cisti kao kad su kod zene iz seksa....

P.S. Ista tema je i na Muskom kutku

Ljudi sve prezive.
Ali neki , kao fitilj , mogu da povuku ljubav iz sebe i pretvore je u derivate razumevanje,nadu,motiv,snagu,ljubav prema zivotu, toplinu....

Kako , osim seksom, puniti rezervoar takvog fitilja , kod zena?

Nista drugo ne daje rezultate, jos pokvari fitilj...

Cak i kad seks nije neki, cak i kad zena nije sretna, seks je jedino sto puni taj rezervoar za ljubav..........Ovo je pitanje , ne konstatacija....
Sve derivate ljubavi mozemo praviti na silu, sa razumom, i iz srece, ali niti imaju toliku snagu niti su toliko cisti kao kad su kod zene iz seksa....

P.S. Ista tema je i na Muskom kutku

Nisam baš sigurna da sam razumela temu .... ali ono što mi para oči je punjenje rezervoara za ljubav sexom :shock: šta god to značilo, ružno zvuči.

Nisam baš sigurna da sam razumela temu .... ali ono što mi para oči je punjenje rezervoara za ljubav sexom :shock: šta god to značilo, ružno zvuči.
Па то ти је нешто као пуњење паприка, акумулатора или шпаиза...:roll:

само не знам у ком тачно делу тела се акумулира љубав...:think:
и како се троши...

ал ето, сазнали смо барем како се пуни...

Pa da li je moguće da je sex jedini važan za ljubav .... to mi nije jasno ....

Žene ostaju u braku i kad im muški zataje u sexualnim aktivnostima ... pa kako onda to da objasnimo?
Тако што је претходних година тако добро пунио тиквице, да се акумулирало љубави за неколико деценија...:rotf:

Тако што је претходних година тако добро пунио тиквице, да се акумулирало љубави за неколико деценија...:rotf:

Ne, ne.... Sve je podložno kvarenju, buđanju i truljenju.
I tikvice su kvarljive ako dugo stoje (van frižidera ili zamrzivača :roll:).

Evo, duboko sam zavirila u svoj rezervoar ali umalo da umočim nos u njega koliko je pun.
Moram pod hitno da ga ispraznim i ponovo napunim da se ne bi uhvatila žabokrečina.:confused:

Znao sam da bi trebalo da na zenskom kutku izbegavam rec ljubav , jer se to automatski tumaci kroz erotsko......

Ali sam hteo da budem korektan i da , bar u startu ne naglasavam razliku izmedju muskog i zenskog nacina razmisljanja i funkcionisanja....

Dakle , ljubav o kojoj ovde govorimo je ljubav prema zivotu , a ne prema osobi....to je tacnije tumacenje reci ljubav....

Ali da ne pomesate sa srecom....

Dakle tema je o ljubavi prema zivotu, elanu , energiji, ne o sreci niti o tome kad vas sreca vuce taj dan....
Ukinite paznju nekoj zeni , ona ce i dalje funkcionisati , cak ce neke krenuti da daju vecu paznju jer tako deo svoje osecaju kao povratno dejstvo.
Ukinite seks i bez orgazma (da ne ispadne da samo orgazmicki seks puni rezervoar) i pocece da se desavaju razne samoobmane i izvestacena ponasanja (ne kazem nenormalna) u emotivnoj zoni....

Cak i posle mnogo godina, kod starijih parova, kad su vec debelo izoblikovani, kad seks ne donosi neko preterano zadovoljstvo (citiram njih) on popuni rezervoar kod zene.....

Paznja mi nije zadovoljavajuci odgovor , jer je egocentricno forsiranje....
Medjutim mozda postoji nesto sto moze da dopuni rezervoar, kao sto je ponos i ocekivanje drugih, sto je opet egocentricno , ali sada ne i egoisticno osecanje....

Ne, ne.... Sve je podložno kvarenju, buđanju i truljenju.
I tikvice su kvarljive ako dugo stoje (van frižidera ili zamrzivača :roll:).

Evo, duboko sam zavirila u svoj rezervoar ali umalo da umočim nos u njega koliko je pun.
Moram pod hitno da ga ispraznim i ponovo napunim da se ne bi uhvatila žabokrečina.:confused:
е.. али не знамо како се ти резервоари празне...:roll:
нити поуздано знамо где се налазе...
а постављач теме не даје никаква објашњења...:roll:

У сваком случају, морала би да пробаш да га испразниш када ти вољени није ту и када су ти отпушене све рупице...:rotf:

E sad si me zbunio sa ovom ljubavlju prema životu
Ja mislila isključivo se radi o partnerskim odnosima.....
Znači, ženi treba partner da zapuši sve rupice da bi ona volela i dalje... život?:confused:

Nego patak... Ovo ti je druga slična tema... Ono tipa - nema sexa, ne voliš me više?

Pa znaš kako... Sve smo mi od početka bile svedoci koliko je našim partnerima sex bio važan. I kad on počinje da izostaje, na duži vremenski period logično pitanje sledi - šta se dešava, šta se promenilo? Logično da žena pomisli da nešto nije u redu.

pa moras da kazes,ni mene niko ne pita,ja sama trazim
nesto si mi mnogo antizenski nastrojen u poslednje vreme:(
em toga ovo lavovo popunjavanje rupica,pa nije to valjda samo zensko zadovoljstvo???

:twisted: hany, sad si me naljutila...

:mrgreen:

Patkovu temu ne razumem u potpunosti. Ako sumnja u to da se taj "rezervoar" dopunjava sexom ili paznjom, ja svakako mislim da se dopunjava iskrenom, toplom i otvorenom komunikacijom, brigom za zenino misljenje, voljom da je saslushash i podrzis, jednom recju, nekom vrstom istinske brige za svog zivotnog druga i partnera.

Svaka iole normalna osoba, takav pristup umece da prepozna, ceni i na njega uzvrati.

Jer, to nije ona izvestacenja "paznja" kad joj ja pridrzavam kaput, otvaram vrata, kupujem cvece i glumim gentlemana, a nemam vremena da je saslusham, ne zanima me kako se oseca, nemam osecaj kad treba da je podrzim i zagrlim a kad dobronamerno iskritikujem...drugim recima bitna mi je forma, a sustinom se ni ne bavim.

Back