dsm
Početnik
- Poruka
- 27
Dakle radim u Beogradu kao elektricar inace zivim u Loznici i cesto idem iz Beograda do Loznice auto putem uzmem karticu na naplatnoj stanici Simanovci iskljucim se na Rumskoj naplatnoj stanici platim putarinu in onda Jarak,Hrtkovci,Platicevo,Sabac,Loznica i tako godinama. Medjuitim pre dva dana mi stize kazna za prekoracenje prosecne brzine na auto putu. Pise da sam se kretao prosecnom brzinom od 157.2 km\h (A VOZIM FIAT STILA 1.9 JTD A NE FERARI) sto znaci da sam povremeno vozio i od 180-200 km\h da bih tom brzimom se prosecno kretao i da sam se iskljucio na naplatnoj stanici SID (ja u Sidu nisam bio nikada). U ponedeljak idem kod sudije za prekrsaje i verovatno ja treba da dokazem da nisam to ja vec neko drugi. Naravno nisam sacuvao racun od naplatne rampe ko bi to cuvao par meseci (a izgleda da treba cuvati). Logovi tablica sa naplatne rampe se cuvaju mesec dana tako da ne mogu na rumskoj raskrsnici trziti log iz Avgusta (proverio sam). A secam se tada su bile velike guzve i na auto putu i delili su kartice napolju van kucice svakom vozacu. KAKO DOKAZATI DA TO NISAM BIO JA?