Kako dobiti potvrdu da ste pravi Srbin?

zemunski kej

Elita
Poruka
19.099
mislim da gresis.Srbi su izdali sebe sami posle 2.Sv.Rata.Ni jedan narod u bivsoj SFRJ se nije toliko mesao sa pripadnicima drugih naroda kao Srbi,odnosno srpkinje.Srpkinje su se udavale za Hrvate Muslimane i Siptare,dok je obrnuto bilo dosta redje.Evo bas citam da je onu devojku iz Beograda ubio Albanac ,sa kojim je prethodno stupila u intimnu vezu.Nikada necu moci da razumem to da Srpkinja ide za Albanca i da porodica to prihvati.Pre par godina u Nemackoj vidim ribu ,model.Nasa iz Vranja.Kaze mi drugar da fura sa Albancem sa Kosova i da je udaja svrena stvar,da je njena porodica rekla "Deca se vole,sta mi tu mozemo".Nema tog autodestruktivnog naroda kao sto je srpski,a sve je pocelo sa prihvatanjem zvezde.
Ako treba da biram izmedju Vjerice Radete i lepe bosancice .Vjerica uvek gubi . poznajem sebe ,nema sanse da mi digne na Vjericu ili neku Maru Grbu. Tako da moj vrsnjak nije nacionalista.

sumnjivo lice

Buduća legenda
Poruka
42.756
Ako treba da biram izmedju Vjerice Radete i lepe bosancice .Vjerica uvek gubi . poznajem sebe ,nema sanse da mi digne na Vjericu ili neku Maru Grbu. Tako da moj vrsnjak nije nacionalista.
O cemu ti pricas ? Da imas cerku kako bi reagovao da je u vezi sa Albancem sa Kosova ?Verujem da njegov vrsnjak nije nacionalista po pitanju vrsnjakinje tvoje cerke ?

Straks92

Legenda
Moderator
Poruka
66.608
Imao sam uvid u spisak SNS clanstva na NBGD .30%su Hrvati i Slovenci. Na osnovu imena i prezimena ,vecina potomci JNA kadra u SNS se uclanili jer ih Vucic asocira na Tita.
SNS privlači i komunce i četnike. :mrgreen:

133330_vulin-5_iff.jpg

sumnjivo lice

Buduća legenda
Poruka
42.756
Nije neugodno ,imam brata u jednom mestu u Srbiji kome su roditelji uvek odbijali devojke sa obrazlozenjem nije njegov nivo,nije za njega. Eno ga 53 godine neozenjen,roditelji pomrli ,malo odlepio. Moj savet ne mesaj se nikada ,jel tebi tata birao devojku i zenu?
o cemu ti pricas zemunilo,nemoj da vrdas.Postavio sam ti konkretno pitanje ocekujem konkretan odgovor

zemunski kej

Elita
Poruka
19.099
o cemu ti pricas zemunilo,nemoj da vrdas.Postavio sam ti konkretno pitanje ocekujem konkretan odgovor
Brate udavi me. Ne bih se mesao i da imam cerku . Bolji je dobar Albanac nego Srbin olos! Ali nije to poenta ,videces kada postanes deda. Prvi i najvaznije je da je dete zivo i zdravo jer sve drugo je bez veze. Ako dete nije kako treba upropascena je ta porodica.

Doctor Master

Domaćin
Banovan
Poruka
4.767
Brate udavi me. Ne bih se mesao i da imam cerku . Bolji je dobar Albanac nego Srbin olos! Ali nije to poenta ,videces kada postanes deda. Prvi i najvaznije je da je dete zivo i zdravo jer sve drugo je bez veze. Ako dete nije kako treba upropascena je ta porodica.
Moja ćerka ako je ikada budem imao nikada se neće udati za Albanca. Lepo ću da je naučim da voli samo pripadnike naše bele rase. Ako ne valja neki Srbin uvek može da se uda ili za Nemca ili za Francuza pod uslovom da su dobri ljudi ida su belci. Neču sućmurasto potomstvo i genetski trulo potomstvo.

sumnjivo lice

Buduća legenda
Poruka
42.756
a jel,eto ti si cist primer zbog cega su Srbi najvise stradali u 20.veku.Nije bilo naroda koji je ziveo u vecim zabludama i koji je platio toliko visoku cenu zbog svojih zabluda.Mada obojica znamo da si slagao

moonja..

Buduća legenda
Poruka
31.446
Čestitam zeta Albanca.
Nek je sa srećom, što se kaže.
A jeste ga kupili ili kako?
Ustvari, pardon, to su vaše porodične stvari. Poyy...

KninGrad

Iskusan
Poruka
5.382
Autorska tema.

Srbin se postaje svojim rođenjem. Treba da da su vam oba roditelja Srbi ili bar jedan, a drugi može da bude bilo koji pripadnik bele rase. Danas to nekima nije dovoljno.

Ako želite potvrdu od Vojislava Šešelja morate da ispunjavate sledeće uslove:

1. Da Srbin po izjašnjavanju.
2. Da ste pravoslavac mada se kod Šešelja na tome ne insistira.
3.Da ste obavezno rusofil.
4. Da podržave četnike lik i delo Draže Mihajlovića.
5. Da ste obavezno ćiriličar.
6. Da mrzite Hrvate, EU i NATO. To je tako reći sveta dužnost.

Ako hoćete potvrdu od ovih rusofila koji su danas najglasnije galamđije uslovi su vam sledeći:

1. Da ste obavezno pravoslavni hrišćanin.
2. Da volite Boga i Isusa Hrista više od Srbije i od srpskog naroda.
3. Da volite Putina više od svog života.
4. Da volite Rusiju više nego Srbiju.
6. Da vam je Ramzan Kadirov srpski junak.
7. Da štedite u Rubljama iako se toga niko od njih ne pridržava.
8. Da vozite ruski auto iako i toga niko od njih ne pridržava.

U oba slučaja lakše je dobiti članstvo u Koza Nostri nego potvrdu da si "pravi" Srbin.
Svaki normalan Hriscanin voli Boga (Isus jeste Bog tako da se ne moze napisati Boga i Isusa Hrista) vise od nacija i drzava.

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Poruka
11.075
Autorska tema.

Srbin se postaje svojim rođenjem. Treba da da su vam oba roditelja Srbi ili bar jedan, a drugi može da bude bilo koji pripadnik bele rase. Danas to nekima nije dovoljno.

Ako želite potvrdu od Vojislava Šešelja morate da ispunjavate sledeće uslove:

1. Da Srbin po izjašnjavanju.
2. Da ste pravoslavac mada se kod Šešelja na tome ne insistira.
3.Da ste obavezno rusofil.
4. Da podržave četnike lik i delo Draže Mihajlovića.
6. Da mrzite Hrvate, EU i NATO. To je tako reći sveta dužnost.

Ako hoćete potvrdu od ovih rusofila koji su danas najglasnije galamđije uslovi su vam sledeći:

1. Da ste obavezno pravoslavni hrišćanin.
2. Da volite Boga i Isusa Hrista više od Srbije i od srpskog naroda.
3. Da volite Putina više od svog života.
4. Da volite Rusiju više nego Srbiju.
6. Da vam je Ramzan Kadirov srpski junak.
7. Da štedite u Rubljama iako se toga niko od njih ne pridržava.
8. Da vozite ruski auto iako i toga niko od njih ne pridržava.

U oba slučaja lakše je dobiti članstvo u Koza Nostri nego potvrdu da si "pravi" Srbin.
Море да знаш да псујеш!
То се тражи! :mrgreen:

MOST6

Elita
Poruka
23.999
Извод из биографије - “Велики значај код Јовановића носила је Мајска скупштина одржана 1. и 3. маја 1848. године у Сремским Карловцима, која ће имати далекосежне последице.
У њену част Јован Јовановић је поред свог имена увек дописивао 3. мај, а једном приликом је заборавио да стави тачку после бројке, па је постао "змај".”
Значи у питању је игра речи, а не Дракуле. После је покренуо и часопис под тим именом.
Taj dio smo već raspravili. ;)

MOST6

Elita
Poruka
23.999
Змај нема никакве везе са Власима има Дракуљ што је био надимак Влада Цепеша по свом деди који је био члан реда Змаја попут Стефана Лазаревића и мађарског краља Лајоша.

Због контраверзности личности Влада Цепеша Дракуља и велике суровости према Турцима та реч у данашњем румунском значи Ђаво.

Што се тиче Јована Јовановића Змаја добио је надимак случано потпишавши се једном испод рукописа Јован Јовановић 1мај.

Није било тачке између неко је прочитао и назвао га Јовсном Јовановићем Змајем.

Сматра се да је цинцарског порекла.
После освајања Будима и Пеште Аустијанаца од Турака затекли су ту мнго више Срба него Мађара и вероватно потпомогнути Србима дају Србима јако високе повластице.
Самостална патријаршија право на свој језик оснивање Матице Српске у Будиму као и повластице у трговини.

У овом периоду због повлашћтеног статуса Срба у Будипешти и АУ многе мањине нарочито православне прелазе у српску цркву једина православна коју су имали и узимају српска имена и презимена.
Тада је највише Цинцара посрбљено јер су били јако добри трговци такмичили су се са Јеврејима и користили су српске повластице у трговини.

Дснас под утицајем румунске политике их сврставају у Влахе али то нису. Мислим да су грчки Јермени јер себе зову Армањи идентично као Армани (Јермени)имали су Давидову звезду и крст у својој цркви и заклети су православци тетовирали су крст на чело женској деци и потомцима да их Турци не би одводили и турчили.

Срби су их звали Грцима и Цинцарима а Влахе Власима који су сточари и дан данас слично као и Срби али су се Власи више кретали летње зимске испаше од планинчуга до мора трајно се насељавају непокретно у Србији у 17. веку .
Цинцари после пада Москополија у Албанији доносе капитализам у Србију власници су првих радњи , радионица , гостионица и почињу први градски живот у Србији који је испрва био чаршијски.
Врло су способни и талентовани људи били су велики донатори , градитељи али их има у уметности и политици али нису били ратници никад .
После пада Москополија који је имао и универзитет заплењено је доста богатства од стране Албанаца и свега али нису уопште имали оружија.

Пошто су оставили много трага у српској у модерној српској историји сви их својатају осим Срба али чињеница да су се само са Србима мешали.

Њихови су представници и Ташко Начић , Нушић , Никола Пашић , Апис...доста јаких ликова.

Изворни језик им јесте и латиногон и грчки и јерменски зову га цинцарски или армањски али на основу тога их присвајају у Арумуне.

Али Румунија је држава која је конституисана као Југославија.
Тако да још увек формирају свој идентитет.
Jovanović Zmaj ima itekakvu vezu s Vlasima, jer je rođen u vlaškoj obitelji. Nije mogao imati veću vezu od te.

Volim_Krstaricu

Aktivan član
Poruka
1.232
Jovan Jovanović Zmaj nije bio Srbin, već Vlah.

"...His father came from a merchant family of Vlach origin, something neither Jovan Jovanović nor any of his contemporaries ever discussed, leaving us to assume that the family was fully assimilated or Serbianized..."

https://books.openedition.org/ceup/2077
Jovan Jovanović Zmaj bio je Srbin a ne takozvani Vlah odnosno Cincarin.