A
a girl
Gost
Pitanje je jednostavno sta radite kako bi grudi izgledale veće.Koje vrste brushaltera koristite,koja odeća vizuelno uvećava grudi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a girl:Pitanje je jednostavno sta radite kako bi grudi izgledale veće.Koje vrste brushaltera koristite,koja odeća vizuelno uvećava grudi.
goodday:ne trebaju ti vece grudi...postoji dovoljno mushkaraca koji se ne loze na to.....
da li si sigurna da zelish da ti svi bulje u sise dok prichaju sa tobom....mislim da nisi
Mala budala:a girl:Pitanje je jednostavno sta radite kako bi grudi izgledale veće.Koje vrste brushaltera koristite,koja odeća vizuelno uvećava grudi.
Jao,ti bi do vecih,a ja do manjih...
Inace,koristi mega brus
Mala budala:goodday:ne trebaju ti vece grudi...postoji dovoljno mushkaraca koji se ne loze na to.....
da li si sigurna da zelish da ti svi bulje u sise dok prichaju sa tobom....mislim da nisi
Da,bas tako... Sinoc na rodjendanu 202-ojke,ja bila u crnoj providnoj tesnoj majci i prilazi mi decko, onako mrtav pijan i pita da li imam upaljac i ja kazem da nemam, A da ne zaboravim da je to bilo u trenutku kad je pesma prestala,i on onako na sav glas:"ALI ZATO IMAS DOBRE SISE,ZAR NE BOJANE?"
Tako da... PONEKAD JE MNOGO BOLJE IMATI MANJE SISE!!!
BodoniuS:Mala budala:goodday:ne trebaju ti vece grudi...postoji dovoljno mushkaraca koji se ne loze na to.....
Da,bas tako... Sinoc na rodjendanu 202-ojke,ja bila u crnoj providnoj tesnoj majci i prilazi mi decko, onako mrtav pijan i pita da li imam upaljac i ja kazem da nemam, A da ne zaboravim da je to bilo u trenutku kad je pesma prestala,i on onako na sav glas:"ALI ZATO IMAS DOBRE SISE,ZAR NE BOJANE?"
Не верујем да би носила ЦРНУ,ПРОВИДНУ, ТЕСНУ мајцу да ти сметају велике сисе...
mmmmmm...bash si ribica A?Mala budala:BodoniuS:Mala budala:goodday:ne trebaju ti vece grudi...postoji dovoljno mushkaraca koji se ne loze na to.....
Sto da ne? To je moj nacin oblacenja!! Dobro nemam ja jastuke...Ali tu sam (cetvorka)
a girl:Pitanje je jednostavno sta radite kako bi grudi izgledale veće.Koje vrste brushaltera koristite,koja odeća vizuelno uvećava grudi.
goodday:mmmmmm...bash si ribica A?Mala budala:BodoniuS:Mala budala:goodday:ne trebaju ti vece grudi...postoji dovoljno mushkaraca koji se ne loze na to.....
Sto da ne? To je moj nacin oblacenja!! Dobro nemam ja jastuke...Ali tu sam (cetvorka)
pa, da li se loze tipovi?
da li se osecash loshe ako te dnevno startuje manje od 10 njih?
A ti volis daskare? :shock: :shock: :shock:goodday:hmmmmm...da magarci
ne nisam bio sa nekom devojkom koja ima velike....to me bash ne privlachi...shtavishe odbija me...ali ok...neko se sa tim rodi...
da li mislish da reklama moze da izazove negativne reakcije???
da ne kazem magarece...eto rekao sam :?
goodday:ne....![]()
mozda sam gay?..cccc
ali ne volim ni krave...kada smo vec kod zivotinja
Da,u pravu si,ne moze svako da bude pametan k'o ti :wink: :wink: :wink: :wink: !!!goodday:naravno da nisi krava...ne bi magarci skakali na tebe :wink:
Izadji na kisu, koje radioaktivna (svaka koja pada), i iste ce ti odmah izrasti, a ako ti ni to ne pomogne javi se meni da te ozracim. :wink:a girl:Pitanje je jednostavno sta radite kako bi grudi izgledale veće.Koje vrste brushaltera koristite,koja odeća vizuelno uvećava grudi.
rastamann:....ili prosto dash forumashima da tegle do iznemoglosti...