Kako do koze bez dlacica na kriticnim delovima

• Začetnik teme Black Rose
  • Datum pokretanja
Pa ne znam baš, ja sam uopšte protiv kućne varijante, kukavica sam, priznajem. A čak i moja kozmetičarka koristi hladni na nogama i topli na preponama. Samo moram da je pitam kako bih se vratila skroz na topli, nekako mi to duže traje... Mislim, do sledeće depilacije.

pa to je ono sto sve vreme pricam, sa hladim voskom dlake se kidaju a ne cupaju:nono:

ja sam alergicna na sve zivo i ocajna...sa osetljivom kozom je li ...
brijac mi mnogo iziritira kozu...pa ga izbegavam vec 5 godina uspesno.
ostaje znaci vosak i kreme...
na kreme sam takodje osetljiva...dobijem upale...
a vosak je od smole na koju sam alergicna...
a i od epilatora imam upale...

vosak jos i najbolje podnosim, ruke i noge bez problema...ali prepone i dublje, uzas...upali se koza, pa onda i urastaju dlake...ni na sta ne lici...
da stvar bude jos gora na leto sam isla na depilaciju, i zena koja je radila cimne sa dlakama i komad koze...
nemam pojma kakav je to vosak bio, to mi se prvi put desilo...i to je cak bio i neki fancy salon u gradu...pih...!
da me utese kazu mi da ne treba da se depiliram kad sam plava...k'o da je bitno koje si boje! XD

moje pitanje je je l' ima neko za predlog neku kremu za upale i urasle dlake, dajem bubreg ako treba, samo da je efikasna!!! vrlo efikasna!
(i da nije flogocid mast, posto to nije pomoglo...)

Poslednja izmena:
Depilacija je najefikasnija ali i mnooooooogo bolna :shock: jer je koza na tim delovima prilicno osetljiva.
Ja to resavam brijanjem...
Nije najbolje resenje - ali sta cu...
8)
Bolje i tako nego da ostavim te dlacice...

Stisni zube i idi na depilaciju, ja sam nakon brazilske mirna minimum mesec do mesec i po dana.
Probaj da ne budes stegnuta i misli na nesto drugo. Prekini kozmeticarku ako ti treba mala pauza.
Ja sam prvi put izdrzala skroz, mada ona kaze da je najbolje da radis malo po malo (npr. par dana da se depiliras) kako bi se navikla.

Ginekolozi kazu da se ne bi smele brijati "tamo dole".

Stisni zube i idi na depilaciju, ja sam nakon brazilske mirna minimum mesec do mesec i po dana.
Probaj da ne budes stegnuta i misli na nesto drugo. Prekini kozmeticarku ako ti treba mala pauza.
Ja sam prvi put izdrzala skroz, mada ona kaze da je najbolje da radis malo po malo (npr. par dana da se depiliras) kako bi se navikla.

Ginekolozi kazu da se ne bi smele brijati "tamo dole".

Ginekolozi su možda u pravu, ali je meni i lakše i lepše ovako...

A depilacija da boli, boli..

Back