gazela
Veoma poznat
- Poruka
- 10.256
Zmajeva - to je savet zlata vredan! Ova mala pakovanja ne mogu ni za obe noge...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne bi rasle da ne treba da ih imamo. One su mehaniška zaštita od spoljnih iritacija, ma koliko i ame bile iritirajuće po psihu. Mada za porođaj ne trpe ništa, sve se skida.
Za kucnu varijatnu hladni vosak je nesto najbolje.
Pa ne znam baš, ja sam uopšte protiv kućne varijante, kukavica sam, priznajem. A čak i moja kozmetičarka koristi hladni na nogama i topli na preponama. Samo moram da je pitam kako bih se vratila skroz na topli, nekako mi to duže traje... Mislim, do sledeće depilacije.
Zmajeva - to je savet zlata vredan! Ova mala pakovanja ne mogu ni za obe noge...
www.daplex.co.yu njihov depilface koristim već dugo i prezadovoljna sam.... nego ubaciše na sajt i video klipove kako se odakle šta skida... zanimljivo...
Depilacija je najefikasnija ali i mnooooooogo bolna :shock: jer je koza na tim delovima prilicno osetljiva.
Ja to resavam brijanjem...
Nije najbolje resenje - ali sta cu...
8)
Bolje i tako nego da ostavim te dlacice...
Stisni zube i idi na depilaciju, ja sam nakon brazilske mirna minimum mesec do mesec i po dana.
Probaj da ne budes stegnuta i misli na nesto drugo. Prekini kozmeticarku ako ti treba mala pauza.
Ja sam prvi put izdrzala skroz, mada ona kaze da je najbolje da radis malo po malo (npr. par dana da se depiliras) kako bi se navikla.
Ginekolozi kazu da se ne bi smele brijati "tamo dole".