Kako do koze bez dlacica na kriticnim delovima

• Začetnik teme Black Rose
  • Datum pokretanja
Devojke, kako vi resavate dlakavost "izmedju nogu", tj. tamo gde vec nisu prepone, vec ako ste dlakave po stidnim usnama ili oko cmara i iznad njega? Ja sam tamnoputa i imam jake dlacice, pa se bojim da bi brijanje ucinilo samo gore, jer dvaput sam to radila i koza ne ostane glatka, vec bocka. A ovako mi je malo glupo kad se skinem pred deckom, jer znam da oni ne vole dlacice.

Ne poznajem osobu koja nema dlake na ovom predjelu........
Krema za depilaciju nikako, ovo je suvise osjetljiva koza da bi se izlagala hemikalijama,
depilacija kod kozmeticara takodje ne dolazi u obzir, bar kada sam ja u pitanju, ne bih prezivjela,
brijac to super resava, koza je mekana, dlacice jesu jake, ali se super izbriju i na ovom dijelu ne bockaju i ne smetaju,
ostalo aparaticem za epilaciju.....
i tako, iznova i iznova....sredjena, glatka, meka...kao djevojcica:D

Dobro... LOO,
Brvo se dlacice skrate sa nekim od onih aparata (Rowenta je odlican) za trimovanje, pa onda podesiti na 0 tako da ostane bas neprimjetno.
UPOZORENJE:
Ako budete to izbrijavale vrlo cesto postacete HAIRY, i to vrlo brzo, tako da vam savjetujem da to ne radite pretjerano cesto.
Ne preporucujem ni da brijete, jer ce kasnije da koza reaguje burno.
Dakle, sa aparatom skratiti na najmanji moguci broj.

To je aparat koji cupa dlacice iz korena, a ne aparat za brijanje. (izvinjavam se u prethodnom postu sam pogresila, radi se o Philips a ne Braun aparatu) Brijanje ne podrzavam nikako. Uz to, ovaj aparat se zove Satin Ice, jer ima jedan deo plasticni koji se drzi u zamrzivacu, i kad se vrsi depilacija, taj deo se stavi sa unutrasnje strane, i ujedno dodiruje kozu i na taj nacin vrsi neku manju "anesteziju" da tako kazem, tj malo manje boli.

Dakle,radi se o aparatu koji ima tockice koji idu u krug i cupaju dlacice iz korena.

evo slicica aparata:
http://www.monsieurdiscount.com/electromenager/general/produit-3094.html

Poslednja izmena:
a kako ja sada posle nekoliko godina brijanja da se izdepiliram,a da pritom ne padnem u nesvest od bolova??????? plashim se,a dosadilo mi je brijanje i bockanje svaki drugi treci dan....smuchilo mi se...koliko koshta trajna depilacija za intimne delove tela...
a malo mi je glupo da odem na to i da se raskrechim i kazem,mala,skini mi dlake...(ne bukvalno,ali je u svakom sluchaju neukusno)

pa ili tako, nije strasno jer tim devojkama je to posao i njima to nista nije cudno... Jedino ako je bas tebi neprijatno. Mozes bar noge u salonu za depilaciju, a intimni deo sama kod kuce. Ne znam, jedino onda kremom za depilaciju, na taj nacin ne boli, ali ipak ne skine krema sve, i opet i krema izaziva iritaciju jer su u njoj toliko jake hemikalije dok su sposobne da uniste dlaku... i plus kreme upravo nisu preporucljive za intimne delove jer su dosta jake.
Tako da ne znam, mozda da nastavis brijanje samo za intimni deo, a depilaciju radi za citave noge, na taj nacin ce se sve vise i vise smanjivati kolicina dlaka. Ili aparat za depilaciju, sto se tice nogu, on je super, cupa dlake iz korena, i imas ga kuci, ne moras nigde mrdati.

A naravno brijanje intimnog dela UVEK uz Gel za brijanje, Satin care (Gillette) ili bilo koji gel, ali bez gela ni slucajno..jer je onda iritacija bar duplo veca.

Dobro... LOO,
Brvo se dlacice skrate sa nekim od onih aparata (Rowenta je odlican) za trimovanje, pa onda podesiti na 0 tako da ostane bas neprimjetno.
UPOZORENJE:
Ako budete to izbrijavale vrlo cesto postacete HAIRY, i to vrlo brzo, tako da vam savjetujem da to ne radite pretjerano cesto.
Ne preporucujem ni da brijete, jer ce kasnije da koza reaguje burno.
Dakle, sa aparatom skratiti na najmanji moguci broj.

CCC...Cizmice sta ti sve znash...Ocigledno da slushash zene (kad pricaju)...Moram priznati da sam impresionirana...Svaka cast!....
Mada nisi u svemu u ovom komentaru u pravu, ali nema veze...Kad bi svi muskarci znali toliko o zenama gde bi nam kraj bio....

pa ili tako, nije strasno jer tim devojkama je to posao i njima to nista nije cudno... Jedino ako je bas tebi neprijatno. Mozes bar noge u salonu za depilaciju, a intimni deo sama kod kuce. Ne znam, jedino onda kremom za depilaciju, na taj nacin ne boli, ali ipak ne skine krema sve, i opet i krema izaziva iritaciju jer su u njoj toliko jake hemikalije dok su sposobne da uniste dlaku... i plus kreme upravo nisu preporucljive za intimne delove jer su dosta jake.
Tako da ne znam, mozda da nastavis brijanje samo za intimni deo, a depilaciju radi za citave noge, na taj nacin ce se sve vise i vise smanjivati kolicina dlaka. Ili aparat za depilaciju, sto se tice nogu, on je super, cupa dlake iz korena, i imas ga kuci, ne moras nigde mrdati.

A naravno brijanje intimnog dela UVEK uz Gel za brijanje, Satin care (Gillette) ili bilo koji gel, ali bez gela ni slucajno..jer je onda iritacija bar duplo veca.

znam,znam....samo bih volela da ne moram da razmishljam o brijanju "svoje intime"

Devojke,malo komplikujete citavu stvar.Zar one siiilne manekenke sto se gologuze setaju pred ocima 100 njih nemaju dlake?Imaju ih i one,ali imaju ljude koje im to sredjuju.Odes kod kozmeticarke,skines se i kazes sta hoces.Sto se tice bola,neznam dokle ide vasa tolerancija,ali kad mogu one sigurno mozete i vi.Bar prva dva-tri puta mozete da izdrzite.Vredi.A sto se tice neprijatnosti da kazete <mala skini mi dlake>,to im je posao.Koliko god da je lose,videle su i gore.Ne zelim da pametujem,ali zar nije ovo najbolje resenje?

Pre svega Vi koje ste ishle na tzv. brazilsku depilaciju valjda znate da tamo dobijete papirne tange, koje se samo za to koriste...I prvih nekoliko puta najvishe boli...Za neka je to jedva izdrziva bol.....Ali mozete kod kuce prvo da "pomognete" kozmeticarki, pa ce manje da boli....Procitajte prethodne postove...U nekim salonima vam mogu dati anestetik (lokalno, utrljava se)....
Bas boli uvo kozmeticarku za vas i vase dlake...Osim skidanja istih, naravno....Primeti, ali vi ste joj samo jedna od ko zna koliko musterija...Valjda je najvaznije da odrzavate higijenu tog dela tela, kad vec idete na tu depilaciju, a ovo ostalo...
Mrzelo me da se ukljucujem u ovo - ali morala sam kad procitah neke komentare....

Poslednja izmena:

Back