Kako do koze bez dlacica na kriticnim delovima

• Začetnik teme Black Rose
  • Datum pokretanja
Imam jedno pitanje..hm... Kako skidate sa podrucja koje ne vidite?:oops:

To što ja ne vidim je npr onaj skroz unutrašnji deo butina pa tamo malo ka guzi, znači ono što se vidi kad se naguziš, kako da ti objasnim... Pazi sad - sednem na krevet i okrenem se ka prozoru ili izvoru svetlosti :) zatim stavim malu plastičnu hoklicu stavim na krevet i tu dignem nogu a ispod stavim ogledalo! hahahah jel kapiraš?! :D Malo je trip zbog ogledala dok se ne navikneš, inače funkcioniše :)

To što ja ne vidim je npr onaj skroz unutrašnji deo butina pa tamo malo ka guzi, znači ono što se vidi kad se naguziš, kako da ti objasnim... Pazi sad - sednem na krevet i okrenem se ka prozoru ili izvoru svetlosti :) zatim stavim malu plastičnu hoklicu stavim na krevet i tu dignem nogu a ispod stavim ogledalo! hahahah jel kapiraš?! :D Malo je trip zbog ogledala dok se ne navikneš, inače funkcioniše :)
Jaooo...pa kako uspevas sa tim vratolomijama?:lol:
Lakse je da obrijes naslepo..haha. Ne mogu da zamislim takva dostignuca sa toplim voskom:shock:

Nego, kako je dečko reagovao na zahtev da se i on depiluje?
Stvarno, nama će uskoro ostati samo kosa i obrve, a oni su još uvek dlakavi kao medvedi i uopšte se ne potresaju da li se to nama dopada!

pa slozio se, jer zna da njemu recimo nebi bilo prijatno da mi pruzi oral a ja da imam "carobnu sumu" dole :lol:
tako da on primenjuje kremu za depilaciju ili brijac, za vosak ni da cuje :D

xex, dobra vam tema.... Pošto nemam sekusalne odnose( nisam ih ni imala... beda...) ja brijacem dosežem do nedostižnih kontinenata svoga tela... Mislim jest da moram svaki drugi dan, ali bol ne moram još da trpim, dok za to ne dodje vreme... xe... a neće uskoro...
Molim te, nemoj da se tripujes da je obavezno da depiliras intimnu zonu zbog sexa! To nema nikakve veze. Stvar je u tome ko kako voli. Jedino sto mislim da je svakako ok da ih skratis makazama. Ne slusaj ove tete i cike sto se gade dlacica:)

hahah...pretpostavljam da si malo stariji od mlade koleginice forumasice pa bi trebalo da znas da nije sve tako crno-belo;) Moze da bude, a ne mora da znaci. Ponekad je prirodni izgled najbolji. A neki zastupaju misljenje da su dlacice u tom predelu potrebne i da imaju zastitnu funkciju. Drugi pak vole stalno da menjaju frizure:)

budimo uredni :)

i ja isto kazem bas je problem kod nas zena.... ja pokusavam da se naviknem na Braunov aparat. Cak mi je prvi put noge depilirao decko tim aparatom jer me je toliko bolelo da svaki put odustanem, dok me nije primorao, vristala sam,mislim da su komsije poludele.... Nije lako, boli...

Nije losa depilacija hladnim voskom, mada nije bas prijatno raskereciti se tamo pred nekim... I plus aparat koristis kad god hoces, vise se isplati s obzirom da je u inostranstvu prilicno skupa depilacija....

Sve u svemu, aparat je najbolje resenje, treba se samo naviknuti

Dobro... LOO,
Brvo se dlacice skrate sa nekim od onih aparata (Rowenta je odlican) za trimovanje, pa onda podesiti na 0 tako da ostane bas neprimjetno.
UPOZORENJE:
Ako budete to izbrijavale vrlo cesto postacete HAIRY, i to vrlo brzo, tako da vam savjetujem da to ne radite pretjerano cesto.
Ne preporucujem ni da brijete, jer ce kasnije da koza reaguje burno.
Dakle, sa aparatom skratiti na najmanji moguci broj.

a kako ja sada posle nekoliko godina brijanja da se izdepiliram,a da pritom ne padnem u nesvest od bolova??????? plashim se,a dosadilo mi je brijanje i bockanje svaki drugi treci dan....smuchilo mi se...koliko koshta trajna depilacija za intimne delove tela...
a malo mi je glupo da odem na to i da se raskrechim i kazem,mala,skini mi dlake...(ne bukvalno,ali je u svakom sluchaju neukusno)

Back