I ja da se nadovezem!!!! Mi smo isli autobusom do Beca! Prevoznik je Feniks G i Z. Autobus kojim smo mi isli je posao iz Obrenovca i nas pokupio usput. Bili smo uvece oko pola 9 u Becu. Vracaju se nazad svaki dan u pola 6. Dok smo cekali autobus za povratak, na stanici je bilo mnogo drugih prevoznika koji idu u nase krajeve, i svi krecu otprilike u isto vreme nazad. Treba da pozoves autobusku stanicu u Beogradu i da se raspitas.
Inace, da se pohvalim i ja da smo uzeli vize, u ambasadi je sve bilo ok, prilicno brzo smo sve obavili. Posto smo mi stigli malo ranije , imali smo priliku da sve radnike docekamo i svi su nas pozdravili sa "morgen", i bas sam se pitala ko od njih nam je o glavi radio (ha ha), a proslo ih je bogami dosta. Najbolji je bio portir kada je poceo svu mehanizaciju (mislim na onaj skener i vrata kroz koja prolazimo) da izvlaci napolje u hodnik, i kad je sve prikopcao i sredio, vratio se i dovukao ventilator, ukljucio i seo da cita novine! Boze dragi, kako je meni to bilo smesno kad je on poceo izvlaciti jedno po jedno. Kao bioskop! Ali nam bar nije bilo dosadno!!!!
Pozdrav svima i sve najbolje!!!!