Kako do iseljeničke vize za Kanadu/Nostrifikacija diplome/express entry

Poštovani članovi foruma,

Ukoliko imate iskustva, informisani ste, kako postupno doći do uslova za apliciranje za iseljeničku vizu za Kanadu u formi express entry, na koji način nostrifikovati stečenu diplomu, da li je isplativo i imali potrebe angažovati posredničke agencije, molim za odgovore na ovu temu...

Unapred hvala.

Ел' знаш да програмираш ?

@tab503

Poštovani članovi foruma,

Ukoliko imate iskustva, informisani ste, kako postupno doći do uslova za apliciranje za iseljeničku vizu za Kanadu u formi express entry, na koji način nostrifikovati stečenu diplomu, da li je isplativo i imali potrebe angažovati posredničke agencije, molim za odgovore na ovu temu...

Unapred hvala.
Uvek je bolje angažovati agenciju sa reputacijom... ja sam dobio vizu jako brzo preko agencije iz Kanade, kada je bilo skoro nemoguće dobiti.

Ne verujem da je danas mnogo drugačije.

Pozdrav, buduca supruga i ja smo skupili sva potrebna dokumenta i aplicirali za Express Entry Federall Skilled Worker Program.
Imamo 449 poena sto je trenutno izuzetno daleko ispod crte. Posto vidim da se pominje ovde nega agencija koja pomaze za nalazenje posla pa bih bio izuzetno zahvalan ako neko moze da podeli iskustva ili makar da neki uput.

P.S. Vidim da postoji jos jedan thread https://forum.krstarica.com/threads/express-entry-expression-of-interest-canada.722604/page-67 Da li ima nekih razlika gde sta postavljati?

Back