Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 81.417
bol je to _da boli
zašto da boli, kada može da bude smešak
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što je deo tebe.bol je to _da boli
@Pinocchio i Manga pričaju istoTo ni slučajno. To je bežanje, zataškavanje.
Bol i tugu moraš da stegneš i zagrliš jako, da se saživiš sa njima. U suprotnom će te satreti.
Moguće.@Pinocchio i Manga pričaju isto
samo na drugačiji način
pa to ti celo vreme govorimBol n
Zato što je deo tebe.
Kada ga shvatiš tek onda možeš da se iskreno smeješ.
pa to ti celo vreme govorimBol n
Zato što je deo tebe.
Kada ga shvatiš tek onda možeš da se iskreno smeješ.
i šta s timNe treba se resavati
tačno , stavila si ga u fioku i produžiš da _živiš
Ovo "odlaganje" mi se ne dopada, ono je deo tebe, nosiš je u sebi, tu je uvek prisutna, ta bol ali se srodiš sa njom i ta bol te ne sprečava da se smeješ.ako se ne suočiš , i ako ne dozvoliš da izađe iz tvog života , ceo život izjedaće te iznutra
odlaganje u neku fiokicu našeg mozga ili memorije , sve jednoOvo "odlaganje" mi se ne dopada, ono je deo tebe, nosiš je u sebi, tu je uvek prisutna, ta bol ali se srodiš sa njom i ta bol te ne sprečava da se smeješ.
Dalje zivot sa svim ranama i oziljcimapa to ti celo vreme govorim
samo potvrđuješ/ potvrđujemo de
i šta s tim
ostaviš ga onako , nerešena bol
bol i dalje boli
šta dalje
Da. Pusti me i ne pipaj me.Smrt drage osobe se ne preboljeva.
Svako ima svoj način da olakša sebi.
Meni prija samoća, ne podnosim grljenje i tešenje, dok je za nekoga baš to lekovito.
Није страшно кад изгубиш некога ко је мртав,
страшно је кад изгубиш живог човека
Bol ostaje zauvek, ali prihvatanje stanja i navikavanje jesu mogući i do njih mora doći inače nam je potrebna adekvatna pomoć.Nikako i nikad.
Normalno je,moramo za zivotom dalje,ali kad god se setim jedne od tih osoba,isto boli kao i momenat kada sam cuo da su umrle.Covek jedva ceka da odradi radni vek i da ode u penziju da bi malo proziveo,ali tada stizu te nezeljene poruke i pozivi,da nekoga vise nema.Sve je teze se izmiriti s tim.Bol ostaje zauvek, ali prihvatanje stanja i navikavanje jesu mogući i do njih mora doći inače nam je potrebna adekvatna pomoć.
U mojoj religiji postoji uteha i vera da smo odvojeni samo privremeno ukoliko je osoba preminula.
Ukoliko je samo prekinut direktan kontakt, pa... bude teško, ali konačno, neka smo samo živi i zdravi.
Nisam od onih koji "odvole" nekog vremenom. Moja ljubav samo prođe kroz određenu metamorfozu i postane druga vrsta emocije u skupu svih ostalih čak i kada znam da su prijateljstva/veze/porodični odnosi i sl. apsolutno neobnovljivi.