Quantcast
  • Dragi prijatelji, od sada mozete da primate obavestenja na svojim uredjajima o novostima (push notifikacije). Kliknite ovde za uputstvo.

Kako dalje?

NICS

Iskusan
Poruka
5.622
Napravio sam u Drimwiver-u skoro sam napravio sajt pocetnu stranicu, ali ne znam kako da napravim drugu, da li treba nekako preko link-a ili i da li druga strana zadrzava podlogu od prve
 

Bosko

Zainteresovan član
Poruka
276
To je tvoj izbor,tj. kako ti lakse!
Mozes jednostavno da kliknes na FILE>NEW i da potvrdis sledeci dialog box koji ti ponudi i nova strana je otvorena!
Sledece je da je sacuvas tu gde ti je prva itd.
Mozes i da koristis i podlogu od prve ali pazi da kad je promenis NE kliknes SAVE nego SAVE AS i da joj das drugo ime,da se ne bi desilo da prepises vec napravljenu stranicu (tu prvu)!!!
Sad je dalje potrebno povezati ih,sto je vrlo prosto,samo da na dugme koje treba da vodi na drugu stranicu upises link, u donjem delu ekrana imas mesto za link,ili jos jednostavnije da uhvatis mali krstic pored i da ga odvuces do stranice koja ti se nalazi sa desne strane u DW do koje treba da vodi link!!!
I tako u krug dok ih ne povezes sve!!!
Valjda sam pomogao,ako nisam javljaj da objasnjavamo!
Pozdrav!
 

Leka

Aktivan član
Poruka
1.636
Ovo pitanje nije vezano za ovaj problem ali je za pomenuti program.
Bosko da li znas,kad u Dreamweaveru formiram sajt za up-load onda vise ne mogu da stranicu koju pravim da pogledam offline u exploreru(F12) nego moram biti online :( .Zbog toga koristim ws_ftp za upload a Drmw. za izradu stranica :oops:
 
Top