- Poruka
- 85.113
Neko mi je nekad rekao da po boji šlajma možeš da odrediš da li je upala virusna ili bakterijska. Zaboravio sam, pa ako ima neko da me podseti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko mi je nekad rekao da po boji šlajma možeš da odrediš da li je upala virusna ili bakterijska. Zaboravio sam, pa ako ima neko da me podseti?
a providna?kad je bela - ok si
kad je braon - bakterijski
kad je zelena - virusno
kad je sa tragovima tamnog - pusac
crvena - upala pluca, tuberkuloza
imam strasnu prehladu i zelena je ,tacnokad je bela - ok si
kad je zelena - virusno
bela = providna - bela samo ima vise vazduha u sebia providna?
kad smo kod togaUpozorenje - ja nisam medicinar - ovo je zasnovano na opservacijama samog sebe i potonjim dijagnozama.
roze - smanji voćni sladoledkad je bela - ok si
kad je zelena - virusno
svaki tracak crvenila koje moze da vuce na krv je ozbiljna rabotaroze - smanji voćni sladoled
roze bre, spamujem temusvaki tracak crvenila koje moze da vuce na krv je ozbiljna rabota
nemoj da spamujes zdravlje, nije zdravo!roze bre, spamujem temu
kao moramo da pišemo ozbiljno a onaj delija što pitao za holesterol, pričali mi posle na pp, oće u stvari mladalački apetit i varenje pa hteo da proveri šta da uzme pre kafane
i ajd sad ti budi pametan
a i na kompovima počeli da postavljaju pitanja dal neko zna al nije hitno kad se oteliš sa odgovorom ma ja ovo bacam sutra kupujem novo
bela = providna - bela samo ima vise vazduha u sebi
provdina je OK - cist si.
normalna hidratacija. zatvori usta dok spavasАко сам чист што онда стално искашљавам провидни/бели шлајм.
normalna hidratacija. zatvori usta dok spavas![]()
pa da bi ga izbacioАко сам чист што онда стално искашљавам провидни/бели шлајм.
crni kolega krklja, kaze sa turmerikom ce da rastvori, ko zna, ja kazem c vitamin koliko ko moze da ga podnese, i priusti neki bolji, samo da ne prekiseli stomak, pa da bude posle gastritisМогуће, пошто ми је често запушен нос.
Ne znam je li bas tako.. moj iskasljaj, slajm, kako vec, bio svih boja, i bijel, i smedji, i zeleni, i crveni.. tako nekoliko mjeseci... dijagnoza aktivna plucna tbckad je bela - ok si
kad je zelena - virusno
Pogrešno ti je rekao.Neko mi je nekad rekao da po boji šlajma možeš da odrediš da li je upala virusna ili bakterijska. Zaboravio sam, pa ako ima neko da me podseti?