Kako da žene pričaju sa muškarcima?

A sa nekim samo Email.
Sa nekim preko nisana

Naked And Afraid Fishing GIF by Discovery

Glavni krivac za ovo je protein FOXP2 tj. “protein jezika” koji žene nagoni da brbljaju više nego muškarci- ovo naučno objašnjenje sam negde pronašla. A ja priznajem da umem da budem preopširna, sa svima, ne samo sa muškarcima. I mislim da je u pitanju sadržaj priče, kada je muškarcu zanimljiva, može mu pričati do jutra, uživaće ;) ok,ajd baš ne do jutra :mrgreen:

Nisam vrsio statistiku, tako da ne bih mogao da ti kazem koji procenat zena prica preopsirno. Moja pretpostavka je da velika vecina ne zna da prica kako treba. Mada to se ne odnosi samo na zene. Svakako, ako muskarac smatra da zena ne zna da prica, on treba da je nauci kako se to radi a ona treba da pristane na to.
Koji si ti nama filozof.

Glavni krivac za ovo je protein FOXP2 tj. “protein jezika” koji žene nagoni da brbljaju više nego muškarci- ovo naučno objašnjenje sam negde pronašla. A ja priznajem da umem da budem preopširna, sa svima, ne samo sa muškarcima. I mislim da je u pitanju sadržaj priče, kada je muškarcu zanimljiva, može mu pričati do jutra, uživaće ;) ok,ajd baš ne do jutra :mrgreen:
Izgleda da je kod mene taj protein redukovan. :lol:

Back