Kako da zavedem devojku preko sms poruka

gost 365118

Iskusan
Poruka
5.271
eee, ali daj da ne gresimo dusu oko smsova bas skroz..lepo je dobiti neki smsic u sred noci ili onako random preko dana, samo poljupcic u stilu guzvaalimislimnatebeznasbrekonjujedan. ima tu prostora za solidnu komunikaciju, ne kazem da nema.

a cekaj, kad stigne taj neki odyebavajuci sms, je l' se onda ocekuje da na njega odgovoris, ono, uljudno se zahvalis ili treba izignorisati ili odes i stavis joj mrtvog pacova ili konjsku glavu u krevet?zaista, sta se radi u tom slucaju, sad me to zanima?bila sam odyebavana, ali nikad putem mobilnog operatera, fala dragom bogu.

Zavisi od sadrzaja odjebavajuce poruke, u principu kako god se postupi to ce iritirati onog ko je poruku poslao, odgovorili ili ne taj-ta vise ne moze da nas smisli i sve ce smatrati smaranjem i atakom. A recimo kad stigne nesto u fazonu "nemoj dolaziti po tvoje stvari koje su ostale kod mene, poslacu ti ih brzom postom" mora covek da reaguje da ne bi do koske bio ponizen. Ja sam sto se tice tih sms odjeba prosao sito i reseto zato sto me je uvek zanimalo uspostavljanje regularnih medjuljudskih odnosa nakon raskida, a ko je indiferentan prema tome moze bas i da otcuti, da ne odgovori na finalnu poruku.

Ériu

Veoma poznat
Poruka
12.966
Zezaj se ti, ali juce kad se pomenuo k*rac na "Rupi" (pa cak iako je Andjelkov) usplahirale se forumaljke i pocele da kukaju ove sto jos nisu imale cast da dobiju isti putem PP-a (a kako drugacije, jelte...) :rotf:
pa i da ocu da se zezam ne mogu, kad omladina to danas stvarno radi kolko sam nacula! :mrgreen: ono flesovanje pickom qrcem sisicama u fazi muvanja i tako to :zper: