Quantcast

Како да вратим теме које сам пратио

Poruka
21.563
Из радозналости сам кликнуо на опцију ,,Одустани од праћења'' и избрисане су ми све поруке које пратим. Кликом на опцију ,,Пратите'' нема ни једне раније праћене поруке.
Постоји ли могућност да их вратим у првобитно стање?
 
Poruka
21.563
Znaci kliknuo si na "Prekinite da pratite teme" i onda kada ti je iskocio dijalog sa pitanjem "Da li ste sigurni da želite da prestanete da pratite sve teme?" si potvrdio?
Појма немам али највероватније да је тако! Мислим да сам кликнуо само на ,,Одустани од праћења'' уз предходно штиклирање квадратића испред бр. поста без провере шта квадратић значи. И наравно, оде све!
Сада идем у опцију ,,Пронађите теме'' и од теме до теме оставим по који кометар тако да ме тема ,,запамти'' и да касније могу да преко опције ,,Пратите'' директно пратим неку од тема.
Мало компликовано али шта ћеш, зез!
 
Poruka
21.563
Nema potrebe da pises poruke, dovoljno je da na vrhu teme sa desne strane kliknes na "Pratite".
Па пробао сам то одмах и не иде. Све је празно.
Ово са новим порукама иде некако мукотрпно али иде. Уједно селектујем шта и на којим ћу се темама задржати. И кликом на ,,Пратите'' иде нормално али само на темама на којима сам оставио поруку.
Ако има нека друга могућност ,,повратка'', поступићу.
 
Poruka
21.563
Vratih ti pracene teme do negde 1. aprila, kako ti se cini?
Одлично, не треба више. Сасвим довољно а баш би се ,,напешачио'' јурећи теме где сам остављао коментаре. Ионако ми Модератори бришу те старе постове а Бога ми и теме.
Одлично, хвала!
 
Poruka
21.563
Будите обазриви ако желите да ,,Укинете неку од праћених тема''. То урадите тако што отворите тему коју нећете да пратите, потом кликните на опцију ,,Одустаните од праћења'' која се налази на врху странице - десно.
Никако преко опције ,,Уређивање праћених тема'' (такође на врху странице - десно) и опције ,,Прекините да пратите теме''. Обрисаће вам се сви коментари и теме.
Мени се то десило и само уз добру вољу Администратора, враћено ми је гро обрисаног.

Иначе у ,,Упутствима за Форум'' и ,,Питања о Форуму'' овај случај није описан или га ја нисам нашао.
 
Poruka
21.563
@хероина molim te dodaj ovo pojasnjenje u uputstvu za pracenje tema, zaista nije zgodno da neko greskom obrise sve sto je pratio.
nisam još stigla do tog uputstva, ako može malo strpljenja i razumevanja, biće sve urađeno, samo ne može preko noći sve da se završi..
Само лагано да се не направи непотпуно објашњење или не дај Боже некаква грешка. Само лаганица!
 
Top