E jel zna neko.. kako mogu da vratim stari profil na fb-u?
O osvetaseservirahladna Zainteresovan član Poruka 142 21.12.2010. u 21:33 - KAKO DA VRATIM STARI PROFIL NA FACEBOOKU????????? #1 E jel zna neko.. kako mogu da vratim stari profil na fb-u?
Baraba na kvadrat Elita Poruka 17.135 21.12.2010. u 21:38 - KAKO DA VRATIM STARI PROFIL NA FACEBOOKU????????? #2 osvetaseservirahladna: E jel zna neko.. kako mogu da vratim stari profil na fb-u? Kliknite za proširenje... ne mozes ...
osvetaseservirahladna: E jel zna neko.. kako mogu da vratim stari profil na fb-u? Kliknite za proširenje... ne mozes ...
P pike Zainteresovan član Poruka 170 27.12.2010. u 15:45 - KAKO DA VRATIM STARI PROFIL NA FACEBOOKU????????? #3 Sta mu fali,brze ce ti raditi fejs =DD
Ordinary Player Iskusan Poruka 6.040 28.12.2010. u 14:49 - KAKO DA VRATIM STARI PROFIL NA FACEBOOKU????????? #4 mozes ,sednes u vremeplov i odes u vreme kada on nije ni postojao. ovoliki broj znakova pitanja me vise zabrinjava
mozes ,sednes u vremeplov i odes u vreme kada on nije ni postojao. ovoliki broj znakova pitanja me vise zabrinjava
Angel4U Buduća legenda Banovan Poruka 36.702 28.12.2010. u 15:29 - KAKO DA VRATIM STARI PROFIL NA FACEBOOKU????????? #5 Kazi mi, da li kada pokusas da se logujes na Facebook-u izlazi poruka: Pogresan Password ili Email ?? ili oba ;XD
Kazi mi, da li kada pokusas da se logujes na Facebook-u izlazi poruka: Pogresan Password ili Email ?? ili oba ;XD
L lazo2424 Početnik Poruka 1 25.02.2012. u 00:43 - KAKO DA VRATIM STARI PROFIL NA FACEBOOKU????????? #6 zna li neko kako da povratim stari profil na fc.ako sam zaboravio i sifru i sigurnosno pitanje od email
zna li neko kako da povratim stari profil na fc.ako sam zaboravio i sifru i sigurnosno pitanje od email
Soul Food Primećen član Poruka 810 25.02.2012. u 10:00 - KAKO DA VRATIM STARI PROFIL NA FACEBOOKU????????? #7 lazo2424: zna li neko kako da povratim stari profil na fc.ako sam zaboravio i sifru i sigurnosno pitanje od email Kliknite za proširenje... Mozda ako naucnici izmisle vremeplov...
lazo2424: zna li neko kako da povratim stari profil na fc.ako sam zaboravio i sifru i sigurnosno pitanje od email Kliknite za proširenje... Mozda ako naucnici izmisle vremeplov...
Rudjer Iskusan Poruka 5.513 25.02.2012. u 19:38 - KAKO DA VRATIM STARI PROFIL NA FACEBOOKU????????? #8 osvetaseservirahladna: E jel zna neko.. kako mogu da vratim stari profil na fb-u? Kliknite za proširenje... Okani se toga.
osvetaseservirahladna: E jel zna neko.. kako mogu da vratim stari profil na fb-u? Kliknite za proširenje... Okani se toga.