Kako da vratim ikonicu od DVD rezaca?

Чика Дејооо

Zainteresovan član
Poruka
184
Pozdrav svima.

Kako da vratim ikonicu od DVD rezaca? Kad upalim komp i udjem u My Computer, sve je normalno, stoji mi ona ikonica sa DVD-R ili CD-R sad ne znam ni kako se zove, nebitno. Medjutim, kad ubacim cd, nece da ga ocita. Kad udjem u My Computer, ikonice nema, samo Floppy, C:/, D:/ i ostalo.

Jel postoji neki nacin da se vrati, mozda u regeditu ili slicnim programima? Ili je u pitanju nesto drugo, mozda sistem?

Hvala unapred. :hvala:

Pozdrav svima.

Kako da vratim ikonicu od DVD rezaca? Kad upalim komp i udjem u My Computer, sve je normalno, stoji mi ona ikonica sa DVD-R ili CD-R sad ne znam ni kako se zove, nebitno. Medjutim, kad ubacim cd, nece da ga ocita. Kad udjem u My Computer, ikonice nema, samo Floppy, C:/, D:/ i ostalo.

Jel postoji neki nacin da se vrati, mozda u regeditu ili slicnim programima? Ili je u pitanju nesto drugo, mozda sistem?

Hvala unapred. :hvala:

Potrudio bih se da ti pomognem ali te nisam razumio....ili je ima ili nema....Nije to do ikonice. Ploča ne vidi optiku.Otvori kućište, otpoji kablove od optike i ploče, vrati ponovo kablove i upali računar. Ako opet nema ili neće da čita mijenjaj optiku.....

Potrudio bih se da ti pomognem ali te nisam razumio....ili je ima ili nema....Nije to do ikonice. Ploča ne vidi optiku.Otvori kućište, otpoji kablove od optike i ploče, vrati ponovo kablove i upali računar. Ako opet nema ili neće da čita mijenjaj optiku.....

Pa vidi, jutros kad sam upalio komp i usao u my computer, bila je ikonica, bio je onaj DVD-Rw. Kad sam ubacio cd, nestala je, a citac jednostavno nece da mi ocita cd. Posle sam restartovao komp, usao u My computer i opet nije bilo. Ubacio sam cd opet i nije htelo da ga ocita.

Pre neki dan sam menjao hard disk, pa mi je sutradan pao sistem, ne znam zasto verovatno jer sam skidao nesto preko torrenta, pa upao virus. Tad mi je radio citac, sve ok bilo. A onda mi je odneo majstor komp i doneo ga posle 2 dana, tj juce ga doneo. Jutros htedoh da instaliram nesto sa cd-a, kad ono nema, nece da ga ocita.

Back