Kako da vidim konekciju ili protok za Windows 7

Rotflajver

Zainteresovan član
Poruka
273
Na w+indows xp sam imao ona dva kompjutercica u task baru...i kada su plavi znam da se nesto skida sa interneta i da je konekcija aktivna, kada su sivi onda nema protoka, a kada su precrtani onda nema ni konekcije. E sad na windows 7 vidim samo wirles signal i ne mogu da znam dali se nesto skida ili ne...osim da udjem u task manager i proverim...ali to je neprakticno... Kako da na windows 7 vidim ikonicu sa protokom podataka ili bar ona dva kompjutercica...mozda bi mogao i neki gadzet ali vidim da nema na microsoftu...bilo sta sto bi bilo prakticno...hvala.:roll:

sa tim xp-om si bio u kamenom dobu,dobrodosao medju ljude

mozda bi mogao i neki gadzet ali vidim da nema na microsoftu...bilo sta sto bi bilo prakticno...hvala.:roll:

ako kod cika Bila nema dodji kod mene http://forum.krstarica.com/showthread.php/360382-WIndows-7-Vista-XP-Gadgets

fk5k48.jpg

qnwldk.jpg

2s7hx4z.jpg

30at401.jpg

Na w+indows xp sam imao ona dva kompjutercica u task baru...i kada su plavi znam da se nesto skida sa interneta i da je konekcija aktivna, kada su sivi onda nema protoka, a kada su precrtani onda nema ni konekcije. E sad na windows 7 vidim samo wirles signal i ne mogu da znam dali se nesto skida ili ne...osim da udjem u task manager i proverim...ali to je neprakticno... Kako da na windows 7 vidim ikonicu sa protokom podataka ili bar ona dva kompjutercica...mozda bi mogao i neki gadzet ali vidim da nema na microsoftu...bilo sta sto bi bilo prakticno...hvala.:roll:

Ako želiš bar da vidiš ikonicu u Windows 7 ...u donjem desnom uglu na taskbaru gde se nalaze ikonice klikni na Customize.. pronađi gde piše Network i postavi na Show Icon and Notification

Poslednja izmena:

Back