gost 197611
Aktivan član
- Poruka
- 1.180
pozz svima, posedujem ADSL od 1,5MB i ukljucio sam da saljem wireless signal da svima omogucim da se besplatno konektuju. Kako mogu da vidim dal mi se neko konektovao preko wirelessa?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozz svima, posedujem ADSL od 1,5MB i ukljucio sam da saljem wireless signal da svima omogucim da se besplatno konektuju. Kako mogu da vidim dal mi se neko konektovao preko wirelessa?
Kako da udjem u ruter?
Kucaj u browser 192.168.1.1 a sifra i username su [SUP]admin[/SUP][ Kuco sam to i sve opcije sam pretrazio i ne mogu nigde da nadjem da pise ko mi je konektovan na net.
pa da mi nisi komšijane znam zbog cega je to bitno?
ne znam zbog cega je to bitno?Prvo reci odakle si )))))))) pa ti možda i pomognem.
Pogledajte prilog 239850 možda se snađeš ako ti je isti modem/ruter
ovo preškrabano su svi nakačeni na modem kao i sam gazda
pa da mi nisi komšija
Ides na DHCP i onda na DHCP client list.
kad udjem u basic imam samo opcije NAT i wireless lan.Prvo reci odakle si )))))))) pa ti možda i pomognem.
Pogledajte prilog 239850 možda se snađeš ako ti je isti modem/ruter
ovo preškrabano su svi nakačeni na modem kao i sam gazda
kad udjem u basic imam samo opcije NAT i wireless lan.
A da li je i kako moguce vidjeti koje je stranice pregledavao "komsija" koji se nakacio na moj ruter?