Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
To i ja gledam duplo su jeftiniji automobili tamo. Valjda gledaš da je još malo registrovan pa samo kupiš i sa ugovorom dođeš Ne znam kakvi su sa tablicama.
4-5000 evra auto kod nas u Holandiji košta 1000 evra i to još registrovan nekoliko meseci npr. Na to dodaj transport 500+ evra ili za te pare dovezi isto ti izađe.
To i ja gledam duplo su jeftiniji automobili tamo. Valjda gledaš da je još malo registrovan pa samo kupiš i sa ugovorom dođeš Ne znam kakvi su sa tablicama.
4-5000 evra auto kod nas u Holandiji košta 1000 evra i to još registrovan nekoliko meseci npr. Na to dodaj transport 500+ evra ili za te pare dovezi isto ti izađe.
Auto jeste Jos registrovan,Al bi ja da prikupim u sloveniji sve sta mi treba od papira na granici zbog Carine jel bi da ga prebacim na srbijanske table. Al neznam sta mi treba od dokumentacije
Auto jeste Jos registrovan,Al bi ja da prikupim u sloveniji sve sta mi treba od papira na granici zbog Carine jel bi da ga prebacim na srbijanske table. Al neznam sta mi treba od dokumentacije .
Kupoprodajni ugovor, EUR 1 potvrda i teraš. Na granici uvozna špedicija 20 evra (pazi da te ne zezne mora da piše vrednost u EU a ne sa PA sajta pa teraš kod špeditera ovde u srb 150 evra plius porez i ams 800-1000€.