Kako da uvezem auto iz slovenije za srbiju

• Začetnik teme Začetnik teme dekla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To i ja gledam duplo su jeftiniji automobili tamo. Valjda gledaš da je još malo registrovan pa samo kupiš i sa ugovorom dođeš Ne znam kakvi su sa tablicama.
4-5000 evra auto kod nas u Holandiji košta 1000 evra i to još registrovan nekoliko meseci npr. Na to dodaj transport 500+ evra ili za te pare dovezi isto ti izađe.

To i ja gledam duplo su jeftiniji automobili tamo. Valjda gledaš da je još malo registrovan pa samo kupiš i sa ugovorom dođeš Ne znam kakvi su sa tablicama.
4-5000 evra auto kod nas u Holandiji košta 1000 evra i to još registrovan nekoliko meseci npr. Na to dodaj transport 500+ evra ili za te pare dovezi isto ti izađe.

Kad kažeš tamo su jeftiniji…Tamo u Sloveniji ili tamo u Holandiji?

Auto jeste Jos registrovan,Al bi ja da prikupim u sloveniji sve sta mi treba od papira na granici zbog Carine jel bi da ga prebacim na srbijanske table. Al neznam sta mi treba od dokumentacije

Back