Kako da uverim nekoga da veruje u Bibliju?

A znas li ti koliko ima zlata u SPC dok se bolesna deca lece sms porukama ?
Ово си прочитао у Куриру да има злата ?
Znas li kakav je vozni park SPC ?
Наравно да знам, ове твоје колеге немају ништа паметно против СПЦ па врте једну исту причу.
Дакле да се вратимо на Дедиње, откуда ти идеја да пишеш да је неко неком нешто поклонио, па онда као хајд и ако није нема везе ?
Значи није те срамота да лажеш па онда признаш да реално не знаш о чему је реч.
И ко сад очекујеш да ти верује ?
Значи не знаш ништа о црквеним народним кухињама ? Па тако реци. Само заобиђи кад ти тема не одговара.

Poslednja izmena:
Ово си прочитао у Куриру да има злата ?
Davno jos pre 15 godina mi je sin radio dezifekciju u SPC i video. Da ga caste ponudili su mu casu vode i crkveni kalendar [koji je naravno bacio u prvi kontejner]. Umesto neki dinar castili ga casu vode. Mogli su i neku molitvu gratis :lol:

Наравно да знам, ове твоје колеге немају ништа паметно против СПЦ па врте једну исту причу.
A pametno je to sto crkvene staresine voze najnovije lux masine dok njegov narod gladuje i leci se sms porukama

..

Дакле да се вратимо на Дедиње, откуда ти идеја да пишеш да је неко неком нешто поклонио, па онда као хајд и ако није нема везе ?
Otkud taj objekat SPC-u na Dedinju? Koja mu je svrha? Cista radoznalost.
Inace, dok je bio "komunizam" SPC je zavredjivala postovanje. Sada je nazalost bukvalno preduzece.

Otkud taj objekat SPC-u na Dedinju? Koja mu je svrha? Cista radoznalost.
Inace, dok je bio "komunizam" SPC je zavredjivala postovanje. Sada je nazalost bukvalno preduzece.
Ма дај шта ти пишеш. Кад су комунисти слали свештенике у затвор и писали казне, мало људи је смело да иде у цркву.
Сасвим је нормално да када такво стање престане да много људи пође у храмове.
То што људи као ти иду само кад се неко венчава или умреу цркву то није проблем Цркве, нико никог не може силом терати на причешће.
Уосталом има хришћана који су номинални хришћани а никад се не причешћују нити учествују у светим тајнама Цркве.
Ко је тако одлучио то је његова ствар, а што ти кривиш друге због тога то већ не знам.
Istina je :ok:
Ti se stidi sto si vernik.
Mozda si i sirotinja......
Да имаш доказе одавно би их изнео. Још једна твоја лаж. Теби је баш досадно кад толико износиш измишљене ствари овде на форум.
И ти неком пишеш о поштењу ?

Ма дај шта ти пишеш. Кад су комунисти слали свештенике у затвор и писали казне, мало људи је смело да иде у цркву.
Сасвим је нормално да када такво стање престане да много људи пође у храмове.
То што људи као ти иду само кад се неко венчава или умреу цркву то није проблем Цркве, нико никог не може силом терати на причешће.
Уосталом има хришћана који су номинални хришћани а никад се не причешћују нити учествују у светим тајнама Цркве.
Ко је тако одлучио то је његова ствар, а што ти кривиш друге због тога то већ не знам.
Primetio sam i ranije da imas problema sa shvatanjem napisanog.
Kakve ovo veze ima sa onim sto sam ja napisao?
U vreme "komunizma" bilo je mnogo vise svestenstva koji su zaista bili posveceni svojoj veri. Zato sam napisao da je tada crkva bila za postovanje.
Sada je vecina biznismena u crkvi kojima je vera tek na petom mestu. Vise SPC nije za postovanje.

Primetio sam i ranije da imas problema sa shvatanjem napisanog.
Kakve ovo veze ima sa onim sto sam ja napisao?
U vreme "komunizma" bilo je mnogo vise svestenstva koji su zaista bili posveceni svojoj veri.
Ти као атеиста процењујеш туђу веру ?
Zato sam napisao da je tada crkva bila za postovanje.
Sada je vecina biznismena u crkvi kojima je vera tek na petom mestu. Vise SPC nije za postovanje.
Ти си само поновио све што си већ написао.
Јеси сигуран да си прочитао моју прошлу поруку ?

Da. Bez ikakvih problema.
Неће моћи. Ти ни не знаш шта је бити верник нити ићи у цркву. Стога си себи дао за право да оцењујеш духовност целе СПЦ ?
То је гадна заблуда.
U redu, Sta da radim. Jednostavo ne shatas.
Ето видиш зашто не одговарам на твоје поруке.
Кад немаш аргумената онда скрећеш тему на другу страну.
Немој онда да се буниш кад ти поруке остану неодговорене.

Неће моћи. Ти ни не знаш шта је бити верник нити ићи у цркву. Стога си себи дао за право да оцењујеш духовност целе СПЦ ?
То је гадна заблуда.
Znaci ti zoves agronoma da ti kaze dal je jabuka trula. Vidis ja i bez njega znam dal je jabuka trula ili ne.

:hahaha::dash::klap::hahaha1:
Umreh od smeha. Au brate slatki.
Добро, нећу рећи ником да си се бунио кад ти се не одговара.
Не брини :=)

Znaci ti zoves agronoma da ti kaze dal je jabuka trula. Vidis ja i bez njega znam dal je jabuka trula ili ne.
Наљутио би се да ти објасним зашто немаш појма. Па не вреди да улазим у детаље.
Не би ти се свидео одговор.

Back