- Poruka
- 76.576
Клипови нису мерило него струка и озбиљна анализа.Na primer odgledaj ovaj klip do kraja
.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Клипови нису мерило него струка и озбиљна анализа.Na primer odgledaj ovaj klip do kraja
.
Struka je rekla,Клипови нису мерило него струка и озбиљна анализа.
Чија ваша?Struka je rekla,
Nasa struka
Proguglaj malo,poslusaj podkaste uzivo.Тешко.
Владика Фотије није баш неки ,,небитан" човек..Proguglaj malo,poslusaj podkaste uzivo.
Neki su zbog svoje bezbednosti dali ostavke ali pusti to.
Pricamo o crkvi i njenoj podrsci svom narodu.
Samo neki nebitni su osudili jbga
Ne znam ko je on, ne pratim crkvene staresine ali znam da partrijarha nigde nemaВладика Фотије није баш неки ,,небитан" човек..
Ne znam ko je on, ne pratim crkvene staresine ali znam da partrijarha nigde nema
Слушаш пропаганду против Патријарха!
Ne slusam nikog nego koristim zdrav razumСлушаш пропаганду против Патријарха!
Andjeli s tobom. Kako su bre znali sta ide posle smrti?jer su znali da poslije nje ide nešto loše i ružno
eeeeAndjeli s tobom. Kako su bre znali sta ide posle smrti?
Море итекако слушаш. А ниси тога ни свестан!Andjeli s tobom. Kako su bre znali sta ide posle smrti?
Све је пропаганда, Перо Ждеро, питање је само у чију корист!Ne slusam nikog nego koristim zdrav razum
Ma to je ok nego sta kazes na patrijarhaСве је пропаганда, Перо Ждеро, питање је само у чију корист!
Коме се Патријарх ,, продао"??Ma to je ok nego sta kazes na patrijarha
Jel ispao prodana dusa, jajara ?
Prodao se vlastima za milionsku kucu na Dedinju pa zapostavo svoj narod.Коме се Патријарх ,, продао"??
da..propaganda je i 15 mrtvih ispod nadstrešnjice koja se srušila u Novom Sadu..Све је пропаганда, Перо Ждеро, питање је само у чију корист!
Та кућа на Дедињу је увек била у власништву СПЦ, није власт њу никоме поклонила.Prodao se vlastima za milionsku kucu na Dedinju pa zapostavo svoj narod.
Ne sme ni da pisne protivno reformama.
Interes je cudo
Cak da jeste kako kazes sa koliko para je renovirana i odakle tolike pare ?Та кућа на Дедињу је увек била у власништву СПЦ, није власт њу никоме поклонила.
Што лажеш народ Перо ?
Значи пишеш нешто а и ти немаш појма шта пишеш.Cak da jeste kako kazes sa koliko para je renovirana i odakle tolike pare ?
Mada nije to tema......