andjelijaa
Elita
- Poruka
- 15.312
zasto bi razmisljao o tome dal ces da se probudis sutra? Ja odredjujem sebi da zivim zivot.ne nego ti ćeš da odrediš dan a ne znaš dal ćeš se sutra probuditi.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto bi razmisljao o tome dal ces da se probudis sutra? Ja odredjujem sebi da zivim zivot.ne nego ti ćeš da odrediš dan a ne znaš dal ćeš se sutra probuditi.![]()
a kad zagusti "nisam tako mislio"to svi kažu dok su mladi...a onda kako stare počnu da se lome i mole za oproštaj...
a bog ide za tobom sa stapom i vicee : " Maaa sta nisi tii mislioo,sledecii si na spiskuuu bezobraznicee".a kad zagusti "nisam tako mislio"![]()
pa to je normalno, izađeš u park sva idilična , naiđe pas lutalica izede do smrti ili te spopadne manijak ili čekaš voz da vidiš momka padne ti nadstrešnica.zasto bi razmisljao o tome dal ces da se probudis sutra? Ja odredjujem sebi da zivim zivot.
Pa pohvaliću i sada ako je nešto pozitivno.Одакле ти то знаш? А хвалио си га ономад, јел се сећаш?
pa to je normalno, izađeš u park sva idilična , naiđe pas lutalica izede do smrti ili te spopadne manijak ili čekaš voz da vidiš momka padne ti nadstrešnica.
milion primera, onda shvatiš da i ne upravljaš svojim životom koliko misliš.
Ne. Moj savet je:Moji iskreni saveti svim ljudima:
-otvorite um
-verujete u sebe,vi ste sebi bog
-zaboravite na strah,on je pokretac nesrece
-bezite od fanaticnosti
-ne dozvolite da vas pokolebaju
![]()
jeste mislicu na smrtNe. Moj savet je:
- moli se svaki dan Bogu
- posto redovno i redovno se pričešćuje (bar dva puta mesečno)
- često se ispovedaj
- misli na smrt pa ćeš manje grešiti
- svaki dan razmišljaj da li si taj dan išta dobro napravio
- svakih pola godine sumiraj sve što si napravio i da li si bolji čovek nego što si bio
Pa misleći o smrti živećeš kvalitetniji život.jeste mislicu na smrtsta je sa tobom?
mislim o zivotu!
podsećaš me na onaj fazon ajde ruckaj ruckaj pa idemo pa paa bog ide za tobom sa stapom i vicee : " Maaa sta nisi tii mislioo,sledecii si na spiskuuu bezobraznicee".
misleci o smrti navucices bolest koja ce da ti ubrza i upoznavanje sa njom.Pa misleći o smrti živećeš kvalitetniji život.
Гедо, Гедо...Pa pohvaliću i sada ako je nešto pozitivno.
Ne. Obrnuto. Paziš na sebe i usavršavaš se. A i treba se svaki dan moliti za pokojnike.misleci o smrti navucices bolest koja ce da ti ubrza i upoznavanje sa njom.
ne pričam ti o razmišljanju, već što smatraš kao on je umro jer je verovao da će umretiizvini,zasto bi razmisljao o stvarima koje se ni nece desiti? zasto stvaras strah u sadasnjosti zbog "buducnosti"? -" strah je mnogo veci kad o njemu mislis nego kad se obistini".
Ти се клањаш антихристовом слугама Вучићу и Порфирију.Гедо, Гедо...
zivi u svojim uverenjimaNe. Obrnuto. Paziš na sebe i usavršavaš se. A i treba se svaki dan moliti za pokojnike.
ljudski mozak je opasno oruzjene pričam ti o razmišljanju, već što smatraš kao on je umro jer je verovao da će umreti
a u protivnom neće![]()
Pa ja živim a tebe život nosi ko list amo-tamozivi u svojim uverenjima![]()
ja nosim zivotPa ja živim a tebe život nosi ko list amo-tamo
Гедо, Гедо...Ти се клањаш антихристовом слугама Вучићу и Порфирију.
Aha, mogu misliti. Vidim da si neka vetropirka.ja nosim zivot![]()
nema ona veze sa pravoslavljem, ubacuje samo kao masku.Klizi između pravoslavlja i jehovizma.
nemoj ga onda koristitiljudski mozak je opasno oruzje![]()
Само се борим за Божију правду, а криминалци и лажови у оделима и мантијама нису по Божијој вољи.Гедо, Гедо...