B bojance Zainteresovan član Poruka 265 21.01.2005. u 19:23 - Kako da utvrdim tip svoje maticne ploce iz windowsa? #1 Treba da kupim nov procesor pa me zanima kako da vidim koja mi je maticna ploca iz Windowsa?Poz. ops:
Treba da kupim nov procesor pa me zanima kako da vidim koja mi je maticna ploca iz Windowsa?Poz. ops:
Кулиража Iskusan Poruka 6.129 21.01.2005. u 19:37 - Kako da utvrdim tip svoje maticne ploce iz windowsa? #2 SiSoft Sandra i sl. programi, a najjdenostavnije je da skines jednu stranicu i vidis tacnu oznaku ploce
SiSoft Sandra i sl. programi, a najjdenostavnije je da skines jednu stranicu i vidis tacnu oznaku ploce
B bojance Zainteresovan član Poruka 265 24.01.2005. u 16:39 - Kako da utvrdim tip svoje maticne ploce iz windowsa? #3 Jel postoji jos neki nacin (nije mi taj program tu pri ruci,a necu da cackam komp) npr. da iz Windowsa procackam nesto ili u BIOS-u ili...
Jel postoji jos neki nacin (nije mi taj program tu pri ruci,a necu da cackam komp) npr. da iz Windowsa procackam nesto ili u BIOS-u ili...
Кулиража Iskusan Poruka 6.129 24.01.2005. u 17:29 - Kako da utvrdim tip svoje maticne ploce iz windowsa? #4 Aida 32...ili bilo koji program te namene, imas par njih i na Krstarici, a ako ti ne odgovara, ti googlaj, naces nesto.
Aida 32...ili bilo koji program te namene, imas par njih i na Krstarici, a ako ti ne odgovara, ti googlaj, naces nesto.
ZoNi Primećen član Poruka 653 24.01.2005. u 18:50 - Kako da utvrdim tip svoje maticne ploce iz windowsa? #5 Aida je vec pomalo zastarela... bolji izbor je njen naslednik, Everest Home Edition (koji je takodje free! ) ~~~~~~~~~~~~~~~~
Aida je vec pomalo zastarela... bolji izbor je njen naslednik, Everest Home Edition (koji je takodje free! ) ~~~~~~~~~~~~~~~~