J
jovana .
Gost
Da li je moguce da ubacim Win 98SE a da mi ostane XP
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jovana .:Da li je moguce da ubacim Win 98SE a da mi ostane XP
jovana .:Da li je moguce da ubacim Win 98SE a da mi ostane XP
A o razlikama izmedju NT operativnih sistema i WIN 98 je malo glupo pricati!Anonymous:Sta ce ti uopste XP kad Win98SE radi sve sto ti je potrebno?
kliford:ajde ti gore pojasni malo bolje tu razliku izmadju 98 i XP.......![]()
tj sta su NT op. sistemi ?
A sa druge strane, objasni covek gore, pa...Incognito:S' druge strane, NT jede resurse kao ni jedan drugi OS... Zato na starijim masinama 98SE radi DALEKO stabilnije nego NT-type sistemi...)
bundeva:Sad bi AxeZ rekao:"Sta ce ti 98-ica,drmni linux,on ce to svojim Boot loaderom sve da resi.Cak ti ne trba ni druga particija."Sto je najveca fora ovo je tacno.
Jeste,ovo je tacno.Nisam probao ali sam procitao nesto slicno.Bitno je da privremeno zeznes win98 da je na aktivnoj particiji,a posle da resavas problem oko butovanja,al' sto rece Dedica to bi stvarno bilo komplikovano za Jovanu.Incognito:Postoje i laksi nacini... sakrijes particiju gde je XP (ili je podelis na dve... bez formatiranja), odnosno namestis 'praznu' particiju kao aktivnu... tu lepo instaliras 98SE...
Zatim vratis XP particiju da bude aktivna, dodas entry u boot.ini-ju, i eto...
tzar:Idi na google i otkucaj winxp + win 98 boot
ili neki slican iskaz i naci ces gomilu sajtova pa procitaj kako