Kako da stavim koleginici do znanja da nisam u tom fazonu?

Da li je ovo ozbiljno pitanje, ili sprdnja na onu temu kako dati do znanja kolegi da mi se svidja?
Ako ti je stvarno neprijatno sto te muva koleginica, pozovi je na kafu i reci joj... meni bi, da sam ta koleginica, to pomoglo. Ukljuci i neki kompliment, da se ne oseti kao kreten, ako je je osetljiva/nesigurna... Nesto kao "nije problem u tebi, nego u meni, ti si divna devojka" :lol: Zezam se, ali stvarno mislim da je otvoren razgovor najbolji... i zato da biste posle mogli normalno da radite...

U nekom ne obaveznom razgovoru joj reci:"Ne znam da li si upoznata ali nasa firma u svom kodeksu sadrzi deo kojim su emocionalne veze na poslu zabranjene..zamisli..";)
Ali ukoliko si u fazonu "da joj ga stavis do znanja"...uradi to jer najcesce vrste veza na radnom mestu nisu nista drugo do strast koja se umiri vec nakon prvog puta...Ako ste oboje free,zasto da ne...
Nisi napomenuo da li ti se koleginica dopada..Ako je odgovor NE onda zaboravi sve sto sam napisala..

Molim vas za savet ....jedna koleginica sa posla mi se puno nabacuje.Ona pokazuje sve znake da joj se svidjam a ja se prema svim koleginicama podjednako ponasam....a meni se bas, bas ne dopadaju kombinacije na radnom mestu... ne znam kako bih joj to stavio do znanja jer sam misljenja da ću je povrediti ali se bojim da ne umem da pronadjem nenametljiv nacin jednostavno da joj ga stavim do znanja pa ako joj se dopadam da ona prekine sa dosađivanjem, uh sto je to svelepo receno ali u stvarnosti sve ide drugacije, spreman sam na rizik da me optuži za sexualno uznemiravanje jer joj ne dam... ne znam ni sam... pomagajte, ozbiljno... nesto bih joj vec rekao u ponedeljak.

Hvala puno svima unapred, kuća vam pevala.

Pa, pitaj Pitanjce sta misli...folirante!:thumbdown:

Da li je ovo ozbiljno pitanje, ili sprdnja na onu temu kako dati do znanja kolegi da mi se svidja?Ako ti je stvarno neprijatno sto te muva koleginica, pozovi je na kafu i reci joj... meni bi, da sam ta koleginica, to pomoglo. Ukljuci i neki kompliment, da se ne oseti kao kreten, ako je je osetljiva/nesigurna... Nesto kao "nije problem u tebi, nego u meni, ti si divna devojka" :lol: Zezam se, ali stvarno mislim da je otvoren razgovor najbolji... i zato da biste posle mogli normalno da radite...

O tome pricam...

Molim vas za savet ....jedna koleginica sa posla mi se puno nabacuje.Ona pokazuje sve znake da joj se svidjam a ja se prema svim koleginicama podjednako ponasam....a meni se bas, bas ne dopadaju kombinacije na radnom mestu... ne znam kako bih joj to stavio do znanja jer sam misljenja da ću je povrediti ali se bojim da ne umem da pronadjem nenametljiv nacin jednostavno da joj ga stavim do znanja pa ako joj se dopadam da ona prekine sa dosađivanjem, uh sto je to svelepo receno ali u stvarnosti sve ide drugacije, spreman sam na rizik da me optuži za sexualno uznemiravanje jer joj ne dam... ne znam ni sam... pomagajte, ozbiljno... nesto bih joj vec rekao u ponedeljak.

Hvala puno svima unapred, kuća vam pevala.

Kakav si ti to muskarac, nisa ne znas...

Vidi, sto vise neces, sve si interesantniji. To svi znaju. Umesto da se neckas, druzi se malo sa njom. Onda joj jednog dana slozi pricu kako si nesrecan, uzdrman, jadan, tuzan i duzan, i da ti sve znaci njeno prijateljstvo i njena podrska, i da ti je ona jedina emocionalna potpora, nada, uzdanica, i placnim glasom je zamoli je da se nikad, nikad ne promeni. Pitaj i dal mozes da je zoves po noci, "ako ti se place".

Pobeci ce glavom bez obzira. To joj geni diktiraju. I jos ce se osecati kao kucka - dvostruka pobeda! Eto.

Vidi, sto vise neces, sve si interesantniji. To svi znaju. Umesto da se neckas, druzi se malo sa njom. Onda joj jednog dana slozi pricu kako si nesrecan, uzdrman, jadan, tuzan i duzan, i da ti sve znaci njeno prijateljstvo i njena podrska, i da ti je ona jedina emocionalna potpora, nada, uzdanica, i placnim glasom je zamoli je da se nikad, nikad ne promeni. Pitaj i dal mozes da je zoves po noci, "ako ti se place".

Pobeci ce glavom bez obzira. To joj geni diktiraju. I jos ce se osecati kao kucka - dvostruka pobeda! Eto.
iskusno. :lol:
ako ovo ne upali, zacini malo pricom o receptima i prekrsti nozice kao zena kad sedis tako da moze da te vidi. :mrgreen:

A on ce da se oseca kao budala!

Ne znam u kakvom kolektivu radis, ali mislim da je najbolje da kazes: "Koleginice, nisam u tom fazonu"

:mrgreen:

On je etfovac!
Odlican ulov!
:mrgreen:

Najbolje je da pristanes na sve. Sigurno zna ona sta je najbolje za tebe!

Back