Чекирам стално бити пријављен и не помаже. Могу и кликнем па ми аутоматски убаци имејл и лозинку... Али никако као раније чим уђем на форум да сам нон стоп улогован.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Све је ново, најновије...ажурирано.Update browsera.
Не разумем.refresh svakih 5 do 7 minuta
Ne dobijaš posebnu potvrdu nego pogledaš u svoj profil da li su ti poruke objavljene. Koliko vidim imaš objavljenih 5 poruka tako da će se sve ubuduće videti odmah na forumu kao i svakom drugom članu.Postovani Administrator Ivan,
Registrovao sam se jutros na forum.krstarica.com, i poslao sam tri poruke da bi ih moderatori mogli odobriti. Jos nisam dobio potvrdu, pa me interesuje, u cemu je problem? Koliko treba da cekam i da li mozete da mi izbrisete datum rodjenja koji sam slucajno stavio u svojim licnim podacima? Ima li koga?
Lijep pozdrav Momcilo_LM
Postovani Dlugomir,Ne dobijaš posebnu potvrdu nego pogledaš u svoj profil da li su ti poruke objavljene. Koliko vidim imaš objavljenih 5 poruka tako da će se sve ubuduće videti odmah na forumu kao i svakom drugom članu.
Dobrodošao na forum Krstarice!
![]()
Ne vidim opciju za brisanje tih podataka. Jedino može da se uključi opcija da to nikome ne bude vidljivo, što si koliko vidim i uradio.Postovani Dlugomir,
Hvala na dobrodošlici. Posto si moderator, mozes li mi reci kako da izbrisem recimo datum svog rodjenja koji sam slucajno stavio u licnim podacima.
Lijep pozdrav Momcilo_LM
oduvek se moglo menjati podatke u svom profilu, odes u detalji nalogaPostovani Administrator Ivan,
Registrovao sam se jutros na forum.krstarica.com, i poslao sam tri poruke da bi ih moderatori mogli odobriti. Jos nisam dobio potvrdu, pa me interesuje, u cemu je problem? Koliko treba da cekam i da li mozete da mi izbrisete datum rodjenja koji sam slucajno stavio u svojim licnim podacima? Ima li koga?
Lijep pozdrav Momcilo_LM
Postovana Nina Supermoderator,oduvek se moglo menjati podatke u svom profilu, odes u detalji naloga
sto se tice odobrenja poruka, ti si se registgrovao danas u 10:30 a vec u 11:15 su ti oodbrene poruke,
u zavisnosti na kom forumu si pisao te poruke i da li je tada bilo moderatora na tom forumu ili supermoderatora