Quantcast

Kako da sprijecim da mi se baner u Flashu ne ucitava vise puta

Golub Gaćan

Početnik
Poruka
46
Da li postoji opcija da mi se baner u sajtu koji se pojavljuje u vrhu sajta u kom se nalaze samo slogo i tekst s animacijama(dakle bez menija) ne ucitava svaki put kad kliknem na neku drugu stranicu na sajtu...vec da mi je sacuva u kesu racunara?

Da li je to izvedivo i kako?

Hvala.
Vidi
Ako hoćeš, napraviću ti nešto što ja zovem Java filter.
Mesto fleša postaviš taj filter, a java dovlači tvoj fleš?
Ako želiš, da probamo?
 

Golub Gaćan

Početnik
Poruka
46
Mesto ovoga:
<OBJECT
codeBase=http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0
height=278 width=739
classid=clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000><PARAM NAME="movie" VALUE="flash/Header.swf?button=2"><PARAM NAME="quality" VALUE="high">

<embed
src="flash/Header.swf?button=2" quality="high"
pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"
type="application/x-shockwave-flash" width="739"
height="278"></embed> </OBJECT>

Probaj da ubaciš ovo:
<SCRIPT language=JavaScript -->var flashsizew=739;flashsizeh=278;</SCRIPT>
<SCRIPT src="/flash/Header.js"></SCRIPT>

Ali prvo sa ove adrese link pokupi ovaj skript, odzipuj ga i stavi u http://www.blhost.net/flash
-----------------------------------------------------------------------------------------
Definitivno to može mnogo jednostavnije
Možda čak samo time što ćeš ukloniti ovo button=2
<OBJECT
codeBase=http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0
height=278 width=739
classid=clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000><PARAM NAME="movie" VALUE="flash/Header.swf?button=2"><PARAM NAME="quality" VALUE="high">

<embed
src="flash/Header.swf?button=2" quality="high"
pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"
type="application/x-shockwave-flash" width="739"
height="278"></embed> </OBJECT>

Ali kao što rekoh ja sam duduk za PHP pa se dovijam kako znam i umem.

Probaj pa javi kako je prošlo.
POZz
 

Golub Gaćan

Početnik
Poruka
46
Hvala ti druze, probacu ovo za koji dan pa ti javim....trenutno sam u frci s vremenom....ne znam za ovo nisam nikad tako gledao na stvari da pomocu java scripta tako nesto ucitam i postavim....havim ti obavezno ako ovo proradi...

Hvala ti MNOGO!!!
Nema na čemu. :)
Sorry za Plavojković, tvoj problem zvuči jednostavno ali nije.

Ako budeš pokušao da izmeniš samo PHP ondak ukloni i ? ispred button=2. (prevideh)
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.