PETAR PAN
Iskusan
- Poruka
- 5.195
pa ta devojcica sa pocetka,da sam na njegovom mestu ucinio bih pravu stvar,i da sam mladji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesuje me kako da spavam sa devojkom koja ima 16 godina, a pored toga je nevina... Vidi se da zeli sex ali se uzasno boji prvog puta. Ako neko zna sta da joj kazem neka pise?![]()
Ja ne znam da li ove devojčice danas prže ove dečake ili sam ja odrastala na neki bolestan način... al' stvarno mi nije jasno čega se to toliko plaše. Mislim, nije. Mi jasno.
možda je gledala neki film sa onim čikom![]()
Da li je anal seks?
da li je plazma keks ???
Interesuje me kako da spavam sa devojkom koja ima 16 godina, a pored toga je nevina... Vidi se da zeli sex ali se uzasno boji prvog puta. Ako neko zna sta da joj kazem neka pise?![]()
pa *ebi ga... Prvi put sam sa nevinom devojkom i nemam pojma kako joj jeJao ista takva situacija pre 2 meseca..
Uloge: moj decko i ja..
Samo sto se ja nisam toliko plasila ali mi ipak nije bilo svejedno.. Pa ne znam sta da ti kazem, musko si..
Samo polako, bolece je.. Razgovaraj sa njom o tome bice joj lakse veruj mi..
Muskarac se plasi da devojci uzme nevinost??? hahahahahahhahaha
Isto kao i sa onom od 35 samo ga laganije uteraj i gledaj da se zaljubi u tebe, tako da ubuduce nista ne placas.