KAKO da smuvam Zaka???

Incognito

Poznat
Poruka
8.227
Pa jes' i mene zvala pola sata pre okupljanja... pa meni samo toliko treba da stignem do centra...

Ne moze to tako...

No zakljucak je logican:

a) Ili niko ko je bio na 'okupljanju' nije postavio post
b) ili su svi zajedno u tome, pa skoknuli do nekog internet kafea i napravili dobru salu

U svakom slucaju, tebi rejting raste... Pa imajuci sve u vidu, dolazimo do zakljucka da si ti imao najvise motiva za tako nesto :twisted: :twisted: :twisted:

S

sanja

Gost
e ajde zovite lensa pa neka kaze u kom smo int kafeu bili.... sta vam je breeee... i zamislite negde da se pojavi gomila nas da postujemo, pa izbacili bi nas pre nego sto bi usli. iovako kad idemo na kafu izgledamo ko kineska ekskurzija.

Zak

Iskusan
Poruka
6.408
Incognito:
Pa jes' i mene zvala pola sata pre okupljanja... pa meni samo toliko treba da stignem do centra...

Ne moze to tako...

No zakljucak je logican:

a) Ili niko ko je bio na 'okupljanju' nije postavio post
b) ili su svi zajedno u tome, pa skoknuli do nekog internet kafea i napravili dobru salu

U svakom slucaju, tebi rejting raste... Pa imajuci sve u vidu, dolazimo do zakljucka da si ti imao najvise motiva za tako nesto :twisted: :twisted: :twisted:
---------------------------------------------------
Incogniti,s obzirom da si ti najvise ovde povredjen, prepustam ti ovu titulu... 8)

Incognito

Poznat
Poruka
8.227
E mnogo si se napalio, Zak... Evo, ja cu da te ugasim posto imam pri ruci protivpozarni aparat...

A svi su dobrodosli da probaju nov specijalitet 'Res peceni Zak u protivpozarnoj peni!' :wink:

Poz.

P.S. Ne isplati se mene peci na rostilju, jer cete imati vrlo malo toga da pojedete... Pusena pluca i rebra, jetrena pasteta, i sl. ... Ako se neko pita, eto zasto me Betty tera da se ugojim... Da me ima 'za na razanj' :lol: :twisted: :lol:

S

sanja

Gost
laku noc, radna zena mora da lala.
zak, iako si pao u mojim ocima (zbog ne dolaska danas), posle ovakve rasprave i otimacine moram da kazem da si opet skorio! ko ne pad,a taj se i ne dize.
ljubi vas teta sanja